Vreau sa multumesc si pe aceasta cale,"la superlativ", lui YkY si kristaprim pentru amabilitatea lor, pentru primire si pentru tot.![]()
Dislikes: 0
Vreau sa multumesc si pe aceasta cale,"la superlativ", lui YkY si kristaprim pentru amabilitatea lor, pentru primire si pentru tot.![]()
Multumesc celor care mi au dat un grad de avansare.
multumiri lui zmeura pentru primiresi pentru plimbare!
si te asteptam pe la noi.
Nimic nu-i bun sau rău ?n sine, totul depinde de modul ?n care priveşti lucrurile. (Shakespeare)
subscriu si eu la cele spuse de mickey
Multumirii lui @burliu datorita lui si sotiei lui am prins un contract la un hotel de 5 stele in centrul Bucurestiului unde vor fi 300 de camere care vor avea programe BOOM,mii de multumiri pentru ajutorul oferit in vederea obtinerii acestui contract!![]()
Cu placere!![]()
Am si eu niste multimiri de facut lui zmeura si val
![]()
nu asa frate!!!
trimite-i intr-un conediu in grecia
ca merita pt asa ceva
nu stiu cum ai negociat tu acolo lucrarea dar din ce ai spus ies bani frumosi din care e un mizilic sa ii trimiti in grecia in zona olimpic beach asta ar fi una din oferte
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
buni si aia
daca nu te-ai legat la cap cu cei de la hotelul lu peste
dar din cate am discutat am inteles ca ai avut dreptate sa refuzi
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Hotelul e de 5 stele e super,problema erau.....banii in jur de 23000E ca sa il fac eu,asa am preferat sa las pe altii si eu sa imi iau comisionul,orcum este toate cele 3 parti implicate[furnizorul,beneficiarul si intermediarul] au de castigat,totul e sa sti sa oferi clientului ceea ce doreste la un pret acceptabil.[aici am intervenit eu]
Ii multumesc lui Einstein pentru ca nu se supara pe mine la cate prostii scriu pe acest forum si.
Va multumesc tuturor care intretineti forumul si faceti curat dupa mine.
MULTUMESC.
Last edited by kristaprim; 04-07-08 at 15:44.