@dingo
inainte sa-l comanzi vezi pentru ce dimensiune de antena este , ca sa nu fie pentru 2,4m ca atunci nu cistigi nimic cu el pe antena ta. Daca mai ai cutia de la antena ,poti sa-i faci citeva poze ?
@dingo
inainte sa-l comanzi vezi pentru ce dimensiune de antena este , ca sa nu fie pentru 2,4m ca atunci nu cistigi nimic cu el pe antena ta. Daca mai ai cutia de la antena ,poti sa-i faci citeva poze ?
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
@claudiu
Multumesc pentru atentionare ref feedhorn offset gibertini, nu m-am gândit ca s-ar putea să fie pentru altă mărime.
Pe site-ul lor nu prea sunt detalii dar din ce am gasit prin altă parte ar fi OK pentru antene offset cu raportul f/d 0.6-0.7.
Ambele antene, si cea de 125cm si cea de 1.5 au raportul f/d din specificatie 0.66, deci feedhornul dedicat ar trebui sa fie ceva mai eficient decat cel de la lnb-urile universale. Cel putin teoretic! Practic nu stiu daca este chiar asa cu feedhornul Gibertini?
Cutia antenei am aruncat-o imediat, erau cartoanele prea mari dar la postarea #1 am pus o poză. Elementele de fixare erau intro cutie separata, sigilate cu banda de ambalaj avand insemnele Peruvision. In interior cateva pagini A4 cu specificatia si instructiuni sumare de fixare.