clau
Invertorul este hybrid adica functioneaza si off-grid si on-grid,nu am treaba cu nici un fel de acte avand in vedere ca il voi folosi strict pentru consumul propriu iar daca, anul viitor se va aproba acea modificare de one to one in paralel cu plata injectarii KW in retea si fiecare sa aleaga ce doreste,atunci voi face demersurile care inseamna instiintarea operatorului zonal ca detin un sistem care poate functiona si on-grid,plata a 2 taxe ce insumeaza 650 ron si gata,vor veni cei de la electrica sa monteze contor dublu iar ceea ce furnizez in retea vara voi putea primi inapoi iarna,asta doar daca aceasta cerinta a multora dintre noi care detin sisteme fotovoltaice va deveni realitate,pana atunci va functiona in regim off-grid fara a baga in retea nimic,eu la consum am in medie facturi de 350 ron,deci..un consum maricel,iar dupa calculele mele in aproape 4 ani amortizez total investitia,voi veni cu actualizari desigur,spre exemplu acum am aflat ca, invertorul a ajuns in tara,maine/poimaine il primesc.
![]()

Reply With Quote