Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Dm 500 c

  1. #1
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    336
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default Dm 500 c

    Cu ce se mai schimba imaginea la un DM 500 C care e blocat ( nu raspunde la comenzile telecomenzii)?
    RAPIDIST PUR SINGE

  2. #2

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,145
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Cu dreamup.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  3. #3
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    336
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Multumesc frumos...
    RAPIDIST PUR SINGE

  4. #4
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    336
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    Am incercat dar nu ma pot conecta la DM.
    Are cineva un how to?
    RAPIDIST PUR SINGE

  5. #5

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,145
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Sunt două modalități de conectare: pe serial sau pe lan.
    Pe lan dacă nu pui dm pe switch sau router iți trebuie cablu cross-over.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  6. #6
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    337
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    50

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Nov 2018
    Location
    Romania
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Am incercat dar nu ma pot conecta la DM.
    Are cineva un how to?
    E clona china in colt pe Colentina?
    Daca e asa ai prabusit bootloader-ul si nu il trezesti la viata fara progamator
    Птицы ночи, где вы не ожидаете, я там.

  8. #8
    Member Beginner
    Join Date
    05 Apr 2009
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    leaga dreamul in retea,leaga dreamu si la un tv.daca poti intra in meniu sa afli ip-ul dreamului te-ai scos.daca nu se vede dreamul in retea atunci cu dream up poti reprograma totul de la zero.asta daca mai reusesti sa te conectezi cu dreamul cu cablu serial.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •