N-am vrut sa intervin in discutia asta ca sa nu para o pledoarie ... pro domo ! dar tonul folosit , vehementa acuzatiilor si mai ales lipsa de consistenta ma obliga s-o fac ....
- ca orice aparat din ultimii 10 ani , Mira X vine cu un soft de fabrica intr-o stare incipienta , in care se demonstreaza functionalitatea functiilor de baza si care se aduce la zi prin actualizare online ! daca ai fi facut asta ... n-ai mai fi scris aberatiile legate la Conax ! Mira X i-si face actualizare automata la prima sa conectare la retea ! de la bun inceput !!!
- desi cazul invocat de tine este o raritate , receptor neconectat la retea si iesire de tip RCA ! accept ideia ca faci parte din cei 1% care doresc asta ! si daca scrie in specificatii ... trebuie sa mearga ! Nu am raspuns acestei sesizari pana cand n-am facut un test cu mana mea !!! test care te contrazice ... ori nu te pricepi chiar deloc ori esti rauvoitor ! ti-am spus ca trebuie folosit un cablu cu 4 pini si mufa lunga ! asa ceva s-a folosit al a4,a5,a6 Amiko ALi modele din ultimii 3-4 ani ...
cu cate am facut acest test ... si a mers din prima fara probleme ! Daca aveai un minim de bunavointa si citeai ce scrie in regulamentul ANPC , el te obliga ca prim pas o intelegere amiabila cu furnizorul ! nu stiu cine este el ... dar daca l-ai cumparat pe cale oficiala ! nu cred ca te-ar fi refuzat vreunul din ei !
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:34 ----------
Este o anomalie faptul ca aceste cabluri jack-to-RCA s-au tot redefinit in ultimii 10 ani ! dar acesta este o tendinta tehnica ! Amiko n-a facut decat sa se alinieze ei !
le-am sugerat sa puna in cutie , pentru cei 1% dintre utilizatori , un cablu de acest tip compatibil Mira X !

Reply With Quote