@ eox80
La un receptor semanlul receptionat e criptat in norma aleasa de provider. La receptie semanalul trece prin tuner, unde audio si video e comun, se decodeaza de catre modulul de acces conditionat dupa care semnalul este separat audio de video amplificat, filtrat si distribuit la Tv prin cablu HDMI, RCA, coaxial si tot felul de adaptari. La HDMI semanlul audio si video se distribuie prin acest cablu, si separarea se face la receptorul Tv.
Modulul de care amintesti nu are treaba pe unde vrei sa treci semanlul audio.
Ca sa functioneze doua module, s-au un modul, tu trebuie sa fi sigur ca pluginurile corecte sunt instalate.
Ai nevoie de, autopin, si dreamciplus. Aceste puginuri au extensie deb s-au ipk. Te asiguri ca cauti de ce ai nevoie in functie de imaginea instalata in receptor.
Te asiguri ca ai facut si CI assignement la programele pe care doresti sa fie decodate.
Asa arata la mine autopin, poate diferi putin in functie de imagine.
Eu am pe DM 920 si imagine Newnigma 2, doua module RCS si TricolorTV. Am testat cu toate imaginile gasite si nu am reusit sa mearga ok numai cu Newnigma 2. Cu openATV am reusit sa mearga cat de cat, dar nu am putut sa instalez Supcam 1.9.
O imagine cum arata la mine.
![]()

Reply With Quote