-
Horatyu , ai dreptate , insa fiind vorba de Mercedes , chinezul e OBLIGAT sa respecte niste STANDARDE impuse de nemtii , altfel......pa-pa contract cu Mercedes
Insa pe piata noastra exista si chinezisme de genul "Pana....." , care Nu au nici o tangenta cu firma Panasonic
In anii '90 , Panasonic a vrut sa asambleze tv-uri de a-le lor in sectia 18 de la fosta Electronica de pe platf. Pipera
Din pacate pentru noi , rezultatele nu au fost multumitoare pentru Panasonic si au preferat Cehia , pe atunci lucram la NEI si eram "vecini" cu Thomas-ul de la Electronica
Asa ca stiu ce scriu , nu scriu in......
Sassa , se pare ca inca NU ai ineles sau NU vrei sa intelegi ce te-am intrebat
Pe mine NU ma intereseaza "reclamele" nu stiu carui operator dth ca a trecut pe CI+ , ci cum folosesti tu DOUA CAM-uri CI+ CONCOMITENT pe acest model
In fine.......se pare ca iti place sa "arunci" doar niste firmituri legat de FOLOSIREA CONCOMITENTA A DOUA CAM-uri CI+
Ma repet in dm-ul meu am rcs dvb-c si portocala pe satelit , astfel ca oricand pot comuta pe oricare prg tv criptat de la cei doi operatori autohtoni
Asta astept eu de la tine sa imi raspunzi , nu reclame......
In plus , eu cel putin am facut un "HOW TO...." scris si poze concrete pe acest subiect la DM 920 UHD
Tu in schib doar ai scris o "fraza" pe aici si daca ti se cer mai multe explicatii , incepi sa........?