Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 11 of 11

Thread: Receiver DIGI JC20- non HDMI TV

  1. #1
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    864
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default Receiver DIGI JC20- non HDMI TV

    Nu posed noul decodorul original HD de la DIGI TV, adica modelul JC20 si nici nu stiu pe cineva unde sa-l gasesc pentru testare/edificare.
    Nu stiu datele tehnice dar inteleg ca nu are alt port la TV in afara de HDMI, asa este?
    Poate are totusi SPDIF, SCART, YPBPR, etc? Vreun user care-l detine ma poate lamuri

    Pe scurt, as vrea sa aflu daca poate fi folosit pe un televizor vechi, fara HDMI


  2. #2
    Standard RSP member alex07's Avatar
    Join Date
    12 Nov 2007
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Salutare, am gasit aici specificatii si comentarii despre el, poate te ajuta. https://www.media-max.ro/noul-decodo...-digi-jc20-hd/

  3. #3

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Am instalat cuiva astăzi unul și i-am făcut o poză.
    Nu vine in cutie cu cablu AV. Presupun că trebuie cumpărat separat.

    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  4. #4
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,275
    Mentioned
    26 Post(s)
    Rep Power
    95

    Default

    Pentru ce este mufa de internet?
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  5. #5
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    864
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Quote Originally Posted by konstantine View Post
    Am instalat cuiva astăzi unul și i-am făcut o poză.
    Nu vine in cutie cu cablu AV. Presupun că trebuie cumpărat separat.

    Multumesc pentru info, dar am incercat prin portul AV dar fara rezultat. Cred ca portul AV este doar pentru conectare la un sistem Hi-Fi ori cablul folosit de mine era defect. Ce spun eu au fost niste teste scurte intr-o vizita la 700 km distanta, dar am vrut sa ajut si sa stiu daca functioneaza si fara HDMI. Poate totusi cineva care are acest receiver de la Digi va incerca alt mod de conectare si ma va edifica. Multumesc anticipat si pun berea la rece!

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    09 May 2007
    Posts
    139
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Salut
    Eu am cumparat un Vu+ la care nu mergea HDMI, doar Scart.
    Cu un converter "scart to hdmi" am pus pe Tv. Acelasi lucru probabil merge si cu un converter "hdmi to scart":

    https://www.ebay.de/itm/HDMI-zu-auf-...gAAOSwqvRffd2T

    Numai bine

  7. #7
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,897
    Mentioned
    50 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    E diferita logica de conectare pe mufa, si sa nu uitati ca la majoritatea aparatelor noi e necesar un reboot sa treaca pe mufa jack!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #8
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    864
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Quote Originally Posted by bumbu View Post
    Salut
    Cu un converter "scart to hdmi" am pus pe Tv. Acelasi lucru probabil merge si cu un converter "hdmi to scart":

    Numai bine
    Am folosit adaptorul HD to AV de mai jos, dar rezultatele sunt modeste, rezolutia este limitata iar sunetul este acoperit de un fîșîit.
    In plus necesita un powerbank pentru alimentare.



  9. #9
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,275
    Mentioned
    26 Post(s)
    Rep Power
    95

    Default

    @bumbu ai văzut ce a scris @zildan?
    Când ai folosit cablu HDMI ai dat restart la device-ul conectat?
    Poate de asta spui că nu se vede cu HDMI.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    248
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    @dingo31 : ai folosit asa ceva?
    HH/1m

  11. #11
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    864
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    @phys
    Am folosit un model asemanator, adica cel de la #8, dar calitatea nu se compara cu o conexiune directa HDMI.
    Sunetul este alterat iar imaginea este departe de HD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •