Thanks Thanks:  28
Likes Likes:  30
Dislikes Dislikes:  0
Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 86

Thread: XBOX One DVB-C-t2 usb tuner

  1. #61
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Da,pe Vu+ de 2,3 ani. Merge pe orice imagine E2.Am testat toate imaginile pentru Vu+ si intotdeauna am revenit la OpenPLI. Mi se potriveste cel mai bine. Acum sant pe OpenPLI 8.2

    ---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

    Pleaca din fibra direct. Frecventa 546 e slaba insa seara,curios,merge si aceasta frecventa.
    Dar mai agata usor si pe alte cateva.

  2. #62
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,773
    Mentioned
    26 Post(s)
    Rep Power
    76

    Default

    Pe zero 4k am renunțat la openli din același motiv; de ceva timp folosesc PurE2.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  3. #63
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    O sa pun un OpenATV in dual-boot doar de test sa vad cum se comporta.

  4. #64
    dishwasher val's Avatar
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,773
    Mentioned
    26 Post(s)
    Rep Power
    76

    Default

    PurE2 o am instalată în flash, poți face un backup cu ce ai instalat și testa ce imagini dorești.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  5. #65
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    OpenPli in flash,am instalat NeoBOOT. Testat si pe OpenATV si PurE2.
    Acelasi rezultat. 95% din canale merg ok,restul sacadeaza usor.
    Cat despre acest model https://www.amazon.de/-/en/Turbo-Com.../dp/B08CXM45ST uitati-va la rewiews,cateva foto m-au dezamagit. Raman cu ce am.

  6. #66
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am testat pe 2 receptoare de cablu respectiv un Redline T30 si un combo Amiko A5.
    Redarea a fost fara probleme pe orice frecventa sau program fata de tunerul Xbox.
    Dar fiind obisnuit cu receptorul vu-plus se simte diferenta la calitatea video,procesorul Broadcom fiind superior.
    Care ar fi alternativa cea mai ok?

  7. #67
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,927
    Mentioned
    83 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Am mutat discutia pe topicul dedicat acestui tuner.
    Poti citi ce au scris altii !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #68
    Member Beginner
    Join Date
    03 Jul 2022
    Location
    romania
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Rezolvat!!!
    Am scapat sa dau o caruta de bani cat un receptor mediu doar pe un tuner-usb.
    Am pus inaintea spliterului o mufa in cruce,din ea direct la mine in tunerul xbox si alta iesire din mufa in cruce in spliter.
    Acum e ok pe toate, fara sacadari. O mufa de 1 leu a facut diferenta. Prin spliter pierdea ceva semnal.
    Va multumesc.


  9. #69
    Member Beginner
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Salut,

    Functioneaza la cineva tunerul xbox pe programele 4k in vu+ uno 4k se cu smart cam de la digi?

  10. #70
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,927
    Mentioned
    83 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    De ce nu ar functiona.
    Important e sa mearga CAM-ul in aparat.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #71
    Member Beginner
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Camul functioneaza in aparat pentru ca am si tuner dvb-c si functioneaza.
    Am observat ca functioneaza si cu tunerul xbox dar numai cand am internetul oprit....cand activez reteaua nu mai functioneaza nimic din cam.

  12. #72
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,927
    Mentioned
    83 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Aia se rezolva din soft, evident nu are treaba cu tunnerele.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #73
    Member Beginner
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Ma poti ajuta cu ce trebuie modificat?
    Functioneaza doar cand modific dns la reteua receptorului in 0.0.0.0

  14. #74
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,927
    Mentioned
    83 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Instaleaza CI Helper si din Common Interface Assignament seteaza sa-ti deschida doar Digi 4k sau ce vrei tu din CAM.[COLOR="Gray"]
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #75
    Member Beginner
    Join Date
    03 Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Am incercat, nu a functionat.
    O sa caut sa cumpar un alt dvb-c usb

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •