sa ma uit pe youtube la ce ? Ai citit ce am scris in primul post si ai inteles ca nu stiu sa configurez tunerul?
Pentru cine citeste postarea sa inteleaga mai bine ce ma intereseaza si de ce am nevoie - la service au testat cu tuner fbc de satelit ,10-15 minute cit a durat testarea , a functionat , cum nu au catv nu au avut cum sa testeze cu tunerul meu, tunerul meu este fbc de cablu versiunea 1. Receptorul vu uno 4k este un receptor facut doar pentru tunere fbc , alt model de tuner nu este suportat . S-au fabricat 2 versiuni de placa de baza si tunerele de cablu sint 2 versiuni , cel de satelit-fbc nu stiu . Problema este ori la placa de baza ,incompatibilitate cu tunerul ,ori tunerul a crapat partial si cu toate ca la scanarea benzii de catv gaseste corect frecventele pe care e semnal ,la scanarea frecventelor nu gaseste canalele.
Ca sa avansez in rezolvarea problemei ,am nevoie de un alt tuner fbc , satelit sau cablu, sa verific placa de baza ca functioneaza corect . Daca e cineva care are cablu tv si are un receptor vu ultimo 4k sau duo4k sa pot sa testez tunerul meu pe aparatul lui tot ar fi un pas inainte dpdv al tunerului ,as afla daca merge corect sa nu.
In concluzie vreau sa identific unde este problema si ce am de facut ,comand tuner nou sau trimit placa inapoi si optez pentru altceva .

Reply With Quote