Daca vreti detalii.
Daca vreti detalii.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
![]()
![]()
![]()
Cum fac sa vad filmul cu tine? Da-mi mailul aluia !!!
![]()
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:07 ----------
Ia vezi ca nu mai am buton de edit, imediat dupa ce am postat.
Exact acelasi mesaj cu text identic ca la @zildan am primit si eu in urma cu vreo doua saptamani dar nu am urmarit IP-ul. L-am sters imediat
Ieri mi-au venit si mie 3 (stiu ca nu-i licitatie, asta-i adevarul) astfel de e-mail-uri si am mai primit si altadata mesaje de pe contul propriu. De ce mi se intimpla doar pe contul @xnet.ro ?
Nu ca as vrea s-o pateasca si ceilalti provideri, da` nu inseamna ca cei de la xnet.ro sint mai neglijenti ?
160 pounds of star dust
E un exploit prin care se simuleaza de fapt ca e trimis de la tine.
E vorba de versiunea de server de email.
Parola nu o stie cel care iti trimite asta.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
apropo , daca tot discutam despre spam si alte fraude , cum ne pot taxa astia de suna sau mai bine da celebrele "beep-uri" dupa diverse numere internationale ?
stiu ca la asa ceva operatorul trebuie sa te avertizeze despre acest lucru .
eu am sunat la operator acu vreo 2 ani si am solicitat sa restrictioneze catre mine toate aceste apeluri "internationale" si au zis ca nu se poate face acest lucru ... baliverne !
????
Ești cunoscut în toată lumea!
Glumesc.
Cam la fel se întâmplă și pe Facebook că îți dau adaugă tot felul de personaje de prin Africa sau Indonezia și mai nou își pun nume românești, facultăți de prin orașul tău , dar dacă te uiți prin pozele lor îi vezi pe la ultimile poze negri.
După ce îi adaugi incep să ceară să îi ajuți , exact cam cum fac prin email.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
10 ianuarie 2021 ora 04:04
Apel de la +249 99 478 3220 identificat ca fiind din Sudan.
Ne apropiem incet-incet ...
Ma gindesc daca n-a ajuns numarul meu de telefon pe partea aceea de planeta in urma unei achizitii de pe Aliexpress ... ?
160 pounds of star dust
Nu-ți face griji cu Ali, in primăvara trecută am adăugat la abonament un număr nou care nu era asociat cu niciun cont de cumpărături online. Și a început să sune din țări "exotice".... rând pe rând le-am adăugat pe lista neagră și cam într-o lună am terminat poveștile cu ei.
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
Am o mică bănuială: folosesc "robotei" care folosesc prefixul de țara și cel de rețea după care restul cifrelor sunt adăugate de program la rand sau aleatoriu. Dacă sună bine, dacă nu trece la următorul. Mă rog, ceva de genul ăsta, e o simplă presupunere.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K