Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: OSCAM pe router

  1. #1
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default OSCAM pe router

    Salutare! Mai exista printre dvs. persoane care folosesc Oscam instalat pe router? Care router este cel mai accesibil d.p.d.v al pretului pentru Oscam? Va multumesc.
    E pur si muove

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Nov 2011
    Posts
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    33

    Default

    cauta in targ vodafone station hg553, cred ca ar fi cel mai ieftin(5lei 10lei), are imagine deja pregatita cu oscam sau poti sa instalezi tu manual daca nu ai incredere.

  3. #3
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Multumesc pentru raspuns.
    Se poate rula Oscam pe router dar sa vizionez pe televizor Samsung cu tuner C/S2? Imi puteti recomanda un tutorial unde se explica „babeste” aceasta procedura?
    E pur si muove

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,897
    Mentioned
    50 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    La Samsung nu funcționează oscam decât pe modele vechi de tv!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default OSCAM pe router

    Sper ca nu s-a inteles cu referire la SamyGO
    E pur si muove

  6. #6
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,897
    Mentioned
    50 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Cu ce intentionezi sa "deschizi" "tragand" din serverul de pe ruter?
    Sa lamurim problema!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #7
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Quote Originally Posted by zildan View Post
    Cu ce intentionezi sa "deschizi" "tragand" din serverul de pe ruter?
    Pe televizor Samsung seria K cu tuner C/S2
    E pur si muove

  8. #8
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Buna seara! Cum pot accesa OScam pe routerul vodafone station hg553? Din cate am inteles acesta are imaginea deja pregatita cu Oscam.
    E pur si muove

  9. #9
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Dragi colegi de forum ma puteti ajuta cu un kit de Oscam pentru router Vodafone station hg553 (brcm63xx) pentru firmware OpenWrt?
    E pur si muove

  10. #10
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,897
    Mentioned
    50 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    OscamWrt ai căutat pt el?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #11
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Am cautat oscam brcm63xx, nu stiu daca acesta trebuie..
    E pur si muove

  12. #12
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,897
    Mentioned
    50 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    ia vezi aici.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #13
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Inca nu am reusit sa instalez Oscam pe imaginea OpenWrt.
    1. fisierul binar trebuie neaparat sa aiba denumirea Oscam?
    2. unde trebuie copiat binarul: usr/bin sau in /bin, etc?
    3. pe langa fisierul binar de ce anume mai este nevoie pentru ca Oscam sa functioneze?
    E pur si muove

  14. #14
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,274
    Mentioned
    26 Post(s)
    Rep Power
    95

    Default

    Scuze daca am înțeles greșit, însă eu cred că nu ai foarte clar în minte ce face oscamul pe router.
    Este vorba de un server, în care poți pune linii pentru alte device-uri.
    Asta aștepți tu de la oscamul pe router? Sau altceva?
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  15. #15
    Standard RSP member Swerige's Avatar
    Join Date
    18 Jan 2010
    Location
    Pitesti
    Posts
    275
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Am înțeles că este vorba despre un server din care se poate da linii..
    Rugămintea mea este să mă ajutați cu instalarea Oscam
    E pur si muove

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •