Ai incercat sa pui Alien in standby si asa sa rulezi minisatip?
Ai incercat sa pui Alien in standby si asa sa rulezi minisatip?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
``minisatip lucreaza spre celelalte dispozitive bine mersii.Problema este pe cel ce primeste,respectiv amiko alien,acolo e problema,Sat>ip este instalat dar la cautare va da o eroare de tuner,o incompatibilitate.Asta era doar un moft si o pasiune.Oricum am oprit minisatip.In reteaua locala merge mult mai bine si pe ambele polaritati altfel decat...
Oricum,daca ai reusit pe un alien 8900,macar sa ne spui ce imagine ai folosit,macar asa de dragul pasiunii![]()
Amesteci ideile in posturile de mai sus.
1. Nu iti trebuie FBC sa mearga satip
2. Nu vad legatura cu Fausto
3. Nu am incercat inca pe Alien 1, sper sa am vreme.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Fausto era doar o comparatie.
Alien1 am testat doar ca client Sat>ip nu si ca server minisatip.
FBC-ul ajuta ca si server pentru a transmite ambele polaritati H-V.
Daca am gresit,corecteaza.
Daca vrei sa pui serverul pe un box cu un singur tuner... opreste enigma2 si o sa mearga tot.
Asta consider ca e ceva asa de proba, nu e o solutie un singur tuner.
Eu am pus serverul pe un vuduo2 (fara fbc) cu 2 tunere sat si 2 de cablu.
Deocamdata m-am lasat pagubas, nu reusesc sa ma inteleg asa cum vreau cu aplicatiile client.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Si in acest caz receptorul cu minisatip e doar server si atat fara a putea fi folosit la randul lui. Naspa.
In cazul unui singur tuner, in cazul meu folosesc 3 tunere pe server si unul ramane pentru box
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Simplu,instalat imagine apoi din plugin Sat>ip.Unele imagini au functia deja instalata.
Ce imagine aveti instalata?
Last edited by val; 22-03-20 at 06:23. Reason: R12
E pur si muove