Quote Originally Posted by parpaneata View Post
Testeaza OpenAtv 7.0 sau 7.1. Scrie doua vorbe despre OpenPli....n-am mai folosit-o de mult. Mersi !
In alta ordine de idei, grecii s-au lasat un pic de treaba. Kernelul, dupa cum bine scria prietenul MihaiP, a ajuns la 6.0. Sper sa apara varianta si pe receptorul nostru.
Am testat rapid si Openpli 8.3, fara sa incerc prea multe plugin-uri. Kodi 18.9 la fel de rapid ca la openatv, reda cursiv filme 4K, Am testat acelasi Kodi pe mai multe receivere, printre care faimosul dezastru DM920. Un bug de remarcat este ca atunci cand esti pe cablu cu tunerul combo S2/T2-C (AVL6862) nu te lasa sa scanezi cu tunerul AVL6261 (S2X), ceea ce nu se intampla pe Satdream, openatv sau alte imagini. Driverele sunt putin mai vechi, adica 2021-11-03 dar kernelul este tot 5.15. Skinul meu preferat pentru pli, AEON functioneaza impecabil si pe edision. Temperatura CPU este de 60 grade, dar ajunge la 65-67 grade la programele UHD. Bluetooth nu are suport pe pli, dar are pe openatv. După părerea mea, imaginea perfectionată mereu de Captain este cea mai potrivită pentru acest super-receiver, și nu numai. Probabil cineva va da dislike, dar ce să faci cu frustrările care macină