-
Se pare ca nici acum inca nu te-ai convins ca tu esti doar unul dintre "ghinionisti" care au detinut sau detin un DM 920 UHD
Chiar tu ai scris ca DM 920 UHD NU ESTE UN RECEPTOR NICI PROST , NICI BUN , insa se face prea multa reclama/valuri cu brandul.....citeste ce ai scris in threadul dedicat DM-ului.... si acum tot tu ceri argumente....se pare ca memoria iti joaca feste si nu e OK
Stiu ca tu NU AGREEZI ACEST MODEL DIN CAUZA "PATANILOR" care le-ai avut cu el
Esti singurul posesor sau fost posesor care l-ai trimis in service de 3 ori.....insa asa cum am scris si atunci , tot tu te incapatanezi sa NU il vinzi
Sau cel putin asa ai facut atunci...acum nu stiu daca il mai detii si nici nu ma intereseaza
Sunt constient ca orice receptor are -/+ de rigoare si in functie de doleantele si buzunarul fiecaruia , isi cumpara ce doreste
In plus si eu prima oara am avut o clona de DM500 S , care cred ca mai functioneaza si acum daca o aduc la zi cu softul
Chiar am fost MULTUMIT DE ACEA PERIOADA DE SHARING pe cand eram abonat la fosta AKTA , insa acele vremuri sau dus din pacate
Sincer DACA SE DORESTE CALITATE sunt putine chinezisme care fac fata din cauza neplatirii a diferitelor licente
De aceea marea lor majoritate a chinezismelor au preturi ieftine si sa compari doua receptoare de clase diferite e ca si cum compari mere cu pere chiar daca amandoua sunt fructe
In plus de cand a aparut brandul MULTIMEDIA , RECEPTOARELE LOR AVEAU SI AU PRETURI FOARTE MARI , cel putin pentru romani
In germania nivelul de trai fiind altfel , probabil ca nemtiilor nu li-se par preturi mari
Fiind clase diferite cu dotari diferite si -/+ de rigoare , INTOTDEAUNA VOR EXISTA SI NEMULTUMITI DIN VARII MOTIVE
Pana la urma NU CRED CA TE-A FORTAT CAREVA SA CUMPERI UN RECEPTOR DE BRAND/SCUMP CA APOI SA FI NEMULTUMIT DE EL DIN VARII MOTIVE
In schimb NU VOI INTELEGE NICI ODATA MENTALITATEA USERULUI CARE NEMULTUMIT DE RECEPTORUL CUMPARAT NU IL VINDE , DAR IN SCHIMB IL PONEGRESTE SAU COMPARA CU ALT RECEPTOR DIN ALTA CLASA
Poate d.p.d.v al userului in cauza este un receptor mediocru din cauza nemultumirilor personale avute cu el
Insa sa GENERALIZEZI CA BRANDUL/MODELUL IN CAUZA ESTE MEDIOCRU ....ASTA NU INSEAMNA DECAT CA USERUL IN CAUZA NU A STIU/NU A AVUT CUNOSTINTELE IN CAUZA IN A-SI REZOLVA NEMULTUMIRILE DE RIGOARE
In plus am vazut pe acest forum ca au fost si altii propietari de DM 920 UHD care nefiind multumiti personal de ce doreau le-au vandut
Insa NU AU GENERALIZAT CA TINE CA VEZI DOAMNE E UN RECEPTOR PROST SAU CA COSTA CAT COSTA...RETINE CA NU TE-A FORTAT NIMENI SA IL CUMPERI SI A FOST ALEGEREA TA
In fine......sa stapanesti sanatos chinezismul actual si pe viitor incearca si numai compara mere cu pere sau scrie apropo-uri
Daca faci unele alegeri proaste , inseamna ca nu te-ai gandit suficient inainte de a cumpara
Pe viitor poate fi o lectie ca sa numai faci astfel de alegeri sau poate nu ai acel "gram de noroc" cum se zice.....