Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  1
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Crop la tv Samsung UHD

  1. #1
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,697
    Mentioned
    32 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default Crop la tv Samsung UHD

    Deunăzi am sesizat ca CNN de pe cablu e "bombat" pe un samsung Q6F si nu ai ce-i face.

    Asa arata CNN sd pe cablu receptionat cu televizorul:




    Asa e prin receptor de cablu (H7C):



    Va rog, nu postati daca nu testati pe modele de samsung Tizen !
    Nu va dati cu parerea!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    536
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    La mine e la fel. E de la cablisti, nu cred sa fie de la tv. Eu sunt pe Digi. Ar trebui vorbit cu cineva de la ei.

  3. #3
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,697
    Mentioned
    32 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Esti pe langa subiect de data asta.
    Semnalul intra si in TV si in receptor din aceeasi sursa!
    Samsung nu stie sa seteze formatul imaginii de pe SD-uri!
    La HD-uri merge !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    536
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Revin si-ti dau dreptate ! Samsung nu stie SD. Hai sa facem o petitie catre ei.

  5. #5
    Standard RSP member imeDB's Avatar
    Join Date
    21 Aug 2007
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    desi warnignul a fost clar, pot totusi sa-mi dau cu parerea, va rog? :)
    o optiune prezenta la (mai) toate tv-urile, nu doar la Tizen, este Overscan, uneori disimulat sub un meniu cumulat cu Aspect ratio / zoom
    este posibil sa fie activ pe DVB si dezactivat pe HDMI?

  6. #6

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,071
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Intr-adevăr, televizorul face un "fit to display" pe canalele SD.
    Probat pe BFM Tv la 13° est, 12692 H 27500.Tot pe tv. cu tizen din seria 7.Prima poză e de pe tunerul intern, a doua de pe receptor.


    Last edited by konstantine; 15-01-20 at 20:45.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    536
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Pe cablu, in meniu-imagine-dimensiuni-incadrare pe ecran este indisponibil si parca era. Pe''sursa'' este accesibila setarea.

  8. #8

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,071
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Posibil. Incă n-am cablu, că e analogic.La mine in zonă incă rezistă "pe baricade" akkta.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •