Thanks Thanks:  7
Likes Likes:  9
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Crop la tv Samsung UHD

  1. #1
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,852
    Mentioned
    48 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default Crop la tv Samsung UHD

    Deunăzi am sesizat ca CNN de pe cablu e "bombat" pe un samsung Q6F si nu ai ce-i face.

    Asa arata CNN sd pe cablu receptionat cu televizorul:




    Asa e prin receptor de cablu (H7C):



    Va rog, nu postati daca nu testati pe modele de samsung Tizen !
    Nu va dati cu parerea!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #2
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    585
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    La mine e la fel. E de la cablisti, nu cred sa fie de la tv. Eu sunt pe Digi. Ar trebui vorbit cu cineva de la ei.

  3. #3
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,852
    Mentioned
    48 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Esti pe langa subiect de data asta.
    Semnalul intra si in TV si in receptor din aceeasi sursa!
    Samsung nu stie sa seteze formatul imaginii de pe SD-uri!
    La HD-uri merge !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    585
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Revin si-ti dau dreptate ! Samsung nu stie SD. Hai sa facem o petitie catre ei.

  5. #5
    Standard RSP member imeDB's Avatar
    Join Date
    20 Aug 2007
    Posts
    75
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    desi warnignul a fost clar, pot totusi sa-mi dau cu parerea, va rog? :)
    o optiune prezenta la (mai) toate tv-urile, nu doar la Tizen, este Overscan, uneori disimulat sub un meniu cumulat cu Aspect ratio / zoom
    este posibil sa fie activ pe DVB si dezactivat pe HDMI?

  6. #6

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Intr-adevăr, televizorul face un "fit to display" pe canalele SD.
    Probat pe BFM Tv la 13° est, 12692 H 27500.Tot pe tv. cu tizen din seria 7.Prima poză e de pe tunerul intern, a doua de pe receptor.


    Last edited by konstantine; 15-01-20 at 19:45.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    585
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Pe cablu, in meniu-imagine-dimensiuni-incadrare pe ecran este indisponibil si parca era. Pe''sursa'' este accesibila setarea.

  8. #8

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Posibil. Incă n-am cablu, că e analogic.La mine in zonă incă rezistă "pe baricade" akkta.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    585
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Hai frate, nu le scriem nimic ?

  10. #10

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Eu le-am scris despre faptu' că după ultima actualizare de soft din noiembrie, televizorul are lag de 2-3 secunde la accesarea meniurilor. Îi doare la bască! Cred că ultima soluţie ar fi să facem o "jalbă" la protecţia clientului, poate aşa n-or să ne mai ignore.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  11. #11

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Văd că s-a rezolvat cu lagu' la ultima vers. de soft( ver 1292.1/2020-02-18).Se pare că iau in considerare "jalbele" de la clienţi, ceea ce e un lucru bun.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    585
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Esti norocos ! Al meu inca nu are upgrade. UE49MU6452 Series 6

  13. #13

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Cred că o să apară in curând şi pt. modelul pe care-l ai tu.
    Al meu e niţel mai nou şi mai slab...(UE50NU7092UXXH)
    Urmează să verific şi dacă au rezolvat problema cu redimensionarea imaginii pe canalele SD.Mi-e lene să mai schimb cablurile din rec. in tv. şi să fac rescan.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  14. #14
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,852
    Mentioned
    48 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default Crop la tv Samsung UHD

    Postati imaginea CNN SD direct prin TV.
    NU s-a schimbat nimic!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #15
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,967
    Mentioned
    10 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    nu cumva isi are originile in faptul ca imaginea este o conversie din NTSC ...
    care este un standard cu 486 de linii in SD ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •