Salut.
Am nevoie de un sfat de la cunoscatori.
Am probleme cu acest receptor si nu stiu daca el este de vina sau semnalul pe cablu este prea slab.
O parte din canalelor HD receptionate prin receptor functioneaza cam 3 secunde dupa care de intrerup si tot asa.
La intrarea in partament am un splitter normal cu 4 iesiri dintre care 3 functionale, pe o iesire dintre acestea mai am un spliter cu 2 iesiri in camera unde am un tuner hd pe USB pentru PC si receptorul Amiko pe care le folosesc alternativ pe acelasi monitor nu simultan.
Am exclus pentru test al 2-lea splitter pentru a ma asigura ca nu este el de vina, dar se intampla acelasi lucru.
In sufragerie am un non smart tv conectat direct la catv care prinde toate canalele inclusiv cele HD de pe RDS fara probleme.

Problema apare atat pe Android cat si pe PurE2, la Android problema este si mai accentuata, pe E2 se receptioneaza mai fluent dar tot are intreruperi. Le-am reinstalat si reconfigurat dar degeaba.

Sa achizitionez un Amplificator 1020MK4 sa il montez in locul splitterului de la intrare sau dau banii degeaba?

Mai am si alte probleme cu receptorul din punct de verede al os-ului dar momentan vreau sa rezolv probema asta.

Multumesc.