Results 1 to 15 of 384

Thread: Cccam - Intrebari si raspunsuri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

multumesc, a mers. si eu care voiam sa ma dau peste cap sa fac rost d un cam conax sa pot ridica ratingul la 18++...

o intrebare mai de adancime: cum se poate sa fac un VU sa foloseasca (quasi)simultan doua softcamuri: oscam pentru un numar de canale, si cccam pentru un altul. Cum am scris si in alta parte, oscam-ul nu imi "vede" programele Media Pro, HBO Comedy AXN-urile (toate prin Focussat/UPC) nici Animal Planet HD... Evident, cccam-ul le vede pe toate.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Mai sapa la oscam. E mai lesne asa.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Dupa cum ti-a zis si zildan mai invarte-te pe la oscam.
    Oscam deschide tot ce e decriptabil!
    De ce iti zic asta:
    Ca si in cazul tau (VU)
    Combinatie: oscam+bulshitcam la schimbul de canale de pe sa zicem Focussat care era default in bulshitcam la TVR HD care era defaut oscam crapa imaginea cu ecran verde.
    Pentru cei care nu au chef sa se complice i sfatui sa ramana la bulshitcam dar sa nu-i aud ca le crapa de 6-7 ori pe zi.
    Last edited by piccolo08; 16-02-14 at 00:27.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

multumesc de sfat, bazat, cred, p multa experientza. oricum asta urmaresc, sa "sap" oscam-ul pana intzeleg shi eu ceva. Ce as vrea insa sa ma asigur este dak a mai avut si altineva aceiasi problema, poate share-uim... K sa economisesc timpul (eu si oricine altul). Pe langa interesul imediat (problema familiei cu vizionatul) eu vreau sa ajung sa intzeleg functzionarea in intimitate a softcamului in general, intr-atat incat sa pot sa-mi "raspund" singur la schimbarile "tactice" survenite cand un furnizor intoarce foaia.