Results 1 to 15 of 384

Thread: Cccam - Intrebari si raspunsuri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate fi si asta o explicatie, desi in mod normal ar trebui sa fie totul ok, chiar daca sint N-uri.

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Eu am avut unul care avea 21 locale toate de nova....l-am zburat imediat..cand deschideam un canal dura o groaza de timp...cum l-am dat afara s-a schimbat povestea.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

totu tine de traficu cardu lui,ti am zis ia linie cu linie unde ai dolce si tine o ora linia respectiva,vezi cum se comporta fiecare linie,ce ecm iti da intr un interval de o ora,,urmareste ca altfel nu rezolvi nimic si la urma dupa ce ai testat liniile le blochezi pe toate providerul dolce si lasi doar linia sau liniile care au un ecm mic
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca decodorul e lasat pe un post codat (deci deschide cu CCCam), in standby (bec rosu aprins decodor), mai face trafic pentru postul respectiv?

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cand pui receiverul in stand-by se opreste partea de audio-video dar si alimentarea catre lnb, deci nu mai face trafic pe niciun post.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cccam.x86

unde pot gasi acest fisier?
    am instalat un server cccam 2.1.3 pe un laptop cu procesor 1,8ghz , ram 1G.
    urmarind tutorialul , la un moment dat , spre final, mi s-a cerut si acest fisier.
    Cu toate eforturile mele , nu l-am gasit nicaieri!
    Am gasit pe un DM 500 fisierul cccam_2.1.4, in directorul /bin. Dar, pe ac DM500 exista CCcam 2.1.3. nu stiu ce cauta cccam_2.1.4 daca el functioneaza cu 2.1.3 !
    fisierul cccam.x86 este totuna cu cccam_2.1.4 ?

Poate ma lamuriti cu un link, va rog!

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru cccam 2.1.3 : http://www.easysurf.ro/fsb9451ih1d8/CCcam-2.1.3.zip.htm , dezarhivezi si-l gasesti acolo .

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by SuperSonic View Post
    Cand pui receiverul in stand-by se opreste partea de audio-video dar si alimentarea catre lnb, deci nu mai face trafic pe niciun post.
    Intr-adevar nu mai face trefic local, dar sigur pot face trafic ceilalti clienti, pentru ca serverul functioneaza. Cu decuplarea LNB-ului nu sint convins 100% ca n-am masurat daca este asa, insa intr-o zi m-a intrebat cineva cum merge CABO desi era receptorul in standby, intr-adevar uitat pe acel provider, deci pana se fac teste 100% precise nu cred ca nu face trafic cu receptorul in standby, dar din punct de vedere tehnic sint posibile ambele variante. Poate chiar depinde de la o imagine la alta.

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

o alta problema. am avut proasta inspiratie sa pun acelasi port (listen port) CCCam, 12000 la amandoua optibox-urile. acum sunt in locatii diferite, dar, peste o saptamana o sa mearga in acelasi router (retea locala, legata la net).

dns-urile sunt diferite la cele doua, dar, intrebarea e: trebuie sa re-trimit linii C la toti clientii (sa le dau portul nou), sau mai trebuie modificat ceva?