La prima intrebare raspunsul este DA, la a doua la fel.
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
liniile astea folosesc la ceva daca nu se folosesc key ? se pot sterge in cazul asta ?
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 5600000
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 5600000
astea se pot sterge dca nu am local ?
de fapt ma intereseaza minimul de setari pentru un dm500 fara local
La prima intrebare raspunsul este DA, la a doua la fel.
Si daca ai si daca nu ai key CCcam vede default locatia sus amintita a fisierelor softcam, autoroll si cw.
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY poate lipsi si daca ai card local, in cele mai multe cazuri CCcam isi seteaza frecventa optima la card fara alte specificatii, setarea este utila cand vrem sa fortam setarile stabilite default.
Fara local este bine sa specifici WEBINFO LISTEN PORT (care nu trebuie neaparat sa fie 16001, insa mare grija sa fie trecut corect la CCcamInfo), la fel ar fi bine sa ai parola si userul WEBINFO PASSWORD, WEBINFO USERNAME dar nu root si dreambox.
Atentie la LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt, ca daca este setata iti umple spatiul din var ceea ce poate duce la blocarea imaginii.
Cam atat zic eu ca este minimal, poate am omis ceva, dar in general se completeaza dupa caz atunci cand consideri necesara o schimbare.
Poate cineva sa imi spuna ce parere are despre o linie C in care primesti IP in loc de host. Spre exemplu :
C: 87.33.xx.xx 12000 xxx xxx no
Exista vreau risc in a schimba linie cu asa ceva?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
dacianfh.
Last edited by delta2k2; 23-02-11 at 18:05. Reason: Nu mai pune IP-ul in clar
Nu e nici o problema.
Multumesc.
Ip-ul era unul inventat de mine.
dacianfh.
F: user pass 2 0 0 { 0:0:2, 092f:0 } { } { } dyndns.com
Poate la el inca dulce inca functioneaza.
am mutat aici o parte din discutiile postate la topicul CCcam.cfg - tutorial in lb. romana deoarece nu se respecta titlul topicului . va multumesc pentru intelegere
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
De ceva timp imi apare ceva cam aiurea:
In afara de ce arata aici nu vad sa fie vreo problema, ecm time normale si niciun peer nu are trafic mare si ca server am 54 de linii. De unde apare asa ceva? Am avut si 96 14 .........Current time 23:39:44
NodeID: 3................d
Uptime: 11d 01:07:06
Connected clients: 41
Active clients: 4
Total handled client ecm's: 589062
Total handled client emm's: 0
Peak load (max queued requests per workerthread): 43 34 6 5 3 1
Sistemul e un debian pe o masina moderna intel core2duo, 2g DDR2 etc...
Pe un alt CCCam care ruleaza exact in aceleasi conditii am
Current time 23:47:04
NodeID: c.............1
Uptime: 11d 01:00:03
Connected clients: 40
Active clients: 12
Total handled client ecm's: 734042
Total handled client emm's: 0
Peak load (max queued requests per workerthread): 8 8 6 5 4 3 1
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Am 2 intrebari :
-de ce pe portul 16001 nu se vede si ECM time si alte date in afara de serverele la care esti conectat si providerii acestora?
Pentru aceasta trebuie neaparat CCcamInfoPHP?
Am pus in CCcam.cfg toate datele postate cateva posturi mai sus.
Am CCcam 2.2.1 pe Dreambox clona si pe Azbox Premium +.Nici unul nu imi arata ECM time ca sa pot configura corespunzator CCcam.prio
-a doua intrebare ar fii de ce aceleasi fisiere (CCcam.prio,CCcam.cfg,CCcam channelinfo...)puse pe Azbox Premium imi face Azboxul sa mearga fara probleme si fara freezuri dar pe Gemini 5.01 din clona DB imi da numai freezuri.Nu imi dau seama ce ar trebui configurat in DB sa mearga la fel de bine ca in Azbox.
Multumesc
1. este o interfata minimalista si iti trebuie CCcamInfoPHP ( sunt si alte softuri ) sa vezi si alte date si statistici . pentru a vedea ecmtime in CCcam.cfg trebuie sa ai linia asta SHOW TIMING : yes
2. depinde ce dream ai ; depinde cate linii ai ; depinde raportul linii C - linii F ; dupa cum vezi depinde de multe .... daca ai dm800 acolo este problema cu numarul de linii sau mai ales de carduri in plus din ce stiu eu pe azbox nu ruleaza CCcam ci un MgCamd vopsit
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !