Ai incercat sa faci un reset de limite ?
Are un joc foarte mic, dar in timp sigur creste!
Actualul este un AMIKO DM3800 speedy care are niste ani buni de cand munceste.
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
Ai incercat sa faci un reset de limite ?
FREE ALIEN
Am facut reset, am probat cu alt cablu si receptoare, am apasat pe butoane stanga-dreapta... degeaba.
Mi-am amintit ca am un pozitioner pe undeva, si doar cu ala am miscat antena, dar se rotea foarte incet.
Acum nu mai vrea nici cu ala...
Decat sa-l desfac si poate sa repar ceva cat de cat la el, mai bine iau unul nou.
PS De curiozitate, o sa-l desfac.
Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law
Un "bun prieten" aceasi problema cu dm3800 cu un 0,85 nu mai pleca, a rezolvat cu reset de limite, de asta am intrebat.
FREE ALIEN
@lao Am acest model de 7-8 luni,avea un joc foarte mic care la montaj s-a marit(posibil sa fi fortat motorul).
Am strans cele doua suruburi de pe motor si jocul a disparut,de atunci nu am mai avut probleme.
Motoarele clasice au un surub din care se regleaza jocul!
Ma apuc sa caut prin beci unu sa itzi fac poza ?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Nu vreau sa te deranjezi prea tare!
Dar nu strica. Azi am incercat sa reglez motorul vechi, dar pozitia dificila in care s-a oprit m-a impiedicat sa vad daca are reglaj exterior.
Pe cel nou l-am stans si acum nu mai are joc. Asta are suruburi de reglaj exterioare...