Thanks Thanks:  3
Likes Likes:  5
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Zgemma H9 Combo 4K-UHD

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    69
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default Zgemma H9 Combo 4K-UHD

    Mai ca as cumpara receptorul din titlu.Fie nu stiu eu cauta,poate nu caut pe unde trebuie,dar n-am gasit decat doua imagini pt.acest model :

    http://pur-e2.club/OU/images/index.p...6.2/airdigital

    https://openpli.org/download/zgemma/H9+Combo

    Dvs. stiti si alte linkuri ? Va multumesc.

  2. #2
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,971
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    62

    Default

    http://images.mynonpublic.com/openat...=zgemmah9combo

    https://openspa.webhop.info/#Descarg...a%20H9%20Combo

    http://www.openvix.co.uk/index.php/d...emma-h9-combo/

    este un receptor nou ... dar daca a scos imagine OpenATV restul urmeaza ...

    ---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 07:53 ----------

    http://image.egami-image.com/index.p...=zgemmah9combo

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    69
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Receptor Zgemma H9 Combo 4K-UHD blocat.Cum sa-l deblochez ?

    In timpul schimbarii imaginii am ramas in pana de curent.In "parohia"mea se intampla foarte rar,dar acum,pt.maxim 2 minute,s-a intamplat.Banuiesc ca receptorului n-am ce sa-i mai fac,nu pare sa mai aiba tensiune.Alimentatorul ii bun.
    Care-i parerea dvs. ? Va multumesc.

  4. #4
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,971
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    62

    Default

    Pentru asa ceva este facuta procedura de recovery !
    daca nu are un defect fizic ... ar trebui sa mearga !!!
    tot pentru asa ceva este bun multiboot-ul si ... garantia !!!

  5. #5
    Standard RSP member giku fredolin's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2009
    Location
    ROMANIA
    Posts
    312
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Imagine noua Openvision -7.3-r66-h9- openvision-enigma2-develop-multilanguage-7.3-r66-h9_usb.zip

    Succes la teste !!!

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    111
    Mentioned
    13 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Recent am intrat in posesia unui H9 combo si pot sa spun ca este un receptor excelent, raportul calitate-pret fiind extraordinar de bun. Foarte multumit de slotul de CAM, functioneaza fara probleme si CAM-ul Orange. Ce nu am reusit sa rezolv inca este decodarea Pvu. Am instalat OpenAtv 6.3 si oscam_11572 dar e intuneric. Merge la cineva fara stream relay?

    ---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

    Edit:
    Am reusit cu o alta versiune de oscam, totul e ok acum

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Feb 2018
    Posts
    45
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    10

    Default

    @cristo4

    sa intelegem ca acum iti merge si decodarea PVU ?

    In afara de Orange ai mai incercat si alt cam ?

    Cred ca acum nu mai sunt probleme fizice de introducere si scoatere a cam ului din locas ?

    Multumesc frumos

    Romeo

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    111
    Mentioned
    13 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Da, merge fara probleme Pvu. In afara de Orange, am mai testat Digi CAM N3 1880, si acesa merge fara probleme. Nu mai sunt probleme cu introducerea/scoaterea Camului, locasul e in partea din spate si se poate apuca de CAM, ramane o parte a acestuia in afara,accesibila pentru manevrare.
    Singurul bug pe care l-am observat pana acum e ca afiseaza intensitatea semnalului pe satelit complet aiurea , adica 99% pe orice tp/satelit, chiar daca tunerul e f sensibil, Si2166D-DVB-S2X.
    La blind scan a ratat niste frecvente pe polaritatea verticala la 1w, dar a inchis semnal stabil acolo unde DM920 tot cu tuner Si2166D afiseaza macroblocuri.

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Feb 2018
    Posts
    45
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    10

    Default

    @administratori

    domnilor, am si eu o problema la vizualizarea postarilor pe site si anume: desi vad in partea de jos a forumului ca au fost efectuate postari sau am primit raspunsuri la postarea mea, cand intru pe topicul respectiv nu pot vedea raspunsul........de exemplu l-am intrebat ceva pe @cristo4, am vazut ca mi-a raspuns, dar eu cand intru aici sa-i citesc postarea imi apare ca postare tot ce am scris eu!

    e ciudat!

    multumesc frumos

    Romeo

  10. #10
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,257
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    94

    Default

    Încearcă să schimbi browserul şi dispozitivul telefon sau PC sau tableta
    Last edited by konstantine; 14-02-20 at 08:47.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Feb 2018
    Posts
    45
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    10

    Default

    @horatyu

    uite, de exemplu acum nu vad ultima postare de la cristo4 si nici postarea mea cu "sesizarea" ca nu vad anumite posturi ......am intrat si de pe mobil si aceeasi problema........in schimb vad recomandarea ta cu schimbarea browserului si / sau a telefonului ......asta inseamna ca postarea mea cu sesizarea totusi se vede de catre alte persoane, cum ai fost si tu

    ciudat

    Romeo

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Feb 2018
    Posts
    45
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    10

    Default

    @cristo4

    te rog frumos, ne poti spune, celor interesati de cumpararea acestui receiver, daca mai sunt probleme de ordin fizic de introducere si mai ales scoaterea CAM-ului , respectiv a celor 2 CAM-uri in locasele respective din spate ?

    multumim frumos

    Romeo

  13. #13
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    111
    Mentioned
    13 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Da, merge fara probleme Pvu. In afara de Orange, am mai testat Digi CAM N3 1880, si acesa merge fara probleme. Nu mai sunt probleme cu introducerea/scoaterea Camului, locasul e in partea din spate si se poate apuca de CAM, ramane o parte a acestuia in afara,accesibila pentru manevrare.
    Singurul bug pe care l-am observat pana acum e ca afiseaza intensitatea semnalului pe satelit complet aiurea , adica 99% pe orice tp/satelit, chiar daca tunerul e f sensibil, Si2166D-DVB-S2X.
    La blind scan a ratat niste frecvente pe polaritatea verticala la 1w, dar a inchis semnal stabil acolo unde DM920 tot cu tuner Si2166D afiseaza macroblocuri.

  14. #14
    Member Visitor
    Join Date
    31 Jul 2007
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Am achizitionat si eu acest receiver, merge exceptional, cu o singura problema.. Cu modul CI Irdeto de Digi Cablu, Eurosport 4K merge intrerupt, in schimb Digi 4K e fluent. Am incercat toate imaginile existente si acelasi lucru. Ah si am observat ca nu furnizeaza semnal HDR pe nici un canal, probabil mai trebuie lucrat la soft, dar chestia nu ma deranjeaza pentru ca in general canalele de pe satelit cu HDR se vad mai prost cu HDR activat.. Calitatea imaginii este de exceptie la acest receiver, vizibila pe ecran mare de proiector.

  15. #15
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Feb 2018
    Posts
    45
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    10

    Default

    salutare

    de marti seara sunt si eu posesor de Zgemma H9 Twin.

    1. am cumparat un cam tivusat + cardul negru aferent , am activat cardul marti seara pe internet si ieri seara am incercat sa vad canalele din Tivusat, dar camul este "vazut partial / ciudat" de catre receiver. Ca receiver am un Zghemma H9 Twin. Cand introduc camul+cartela in receiver imi da un mesaj prin care imi spune: "Eroare de autentificare intre TV/Receiver si Camul 4K Tivusat". Cu toate acestea Camul este vazut partial in sectiunea de Common Interface, in sensul in care receiverul recunoaste ca este Cam Tivusat dar doar cateodata reusesc sa accesez primul meniu al camului , dupa care daca vreau sa intru si mai mult in meniu , receiverul se blocheaza ca sa zic asa, imi apare un mesaj sa astept accesarea camului si asa ramane.

    Vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac sa-mi recunoasca pe deplin cam-ul de tivusat ?

    2. In alta ordine de idei, receiverul a venit cu Imagine Open ATV 6.2 si cel putin curios pentru mine cu cccam 2.3.2 instalat!! ......am copiat cccam cfg si s-a facut lumina, dar apoi nu stiu ce am facut , nu stiu cum am facut din butonare , dar cand apasam butonul albastru nu mai imi aparea meniul aferent, cel stiut , imi aparea alt meniu si atunci am mai butonat receiverul si am setat butonul albastru sa-mi dea meniul meniul din cccam INFO si acolo in meniu orice alegeam servers/client imi dadea mesaj de eroare pagina web!!! .....evident ca decodarea din linie nu mai mergea ......oare ce s-o fi intamplat!?

    Mersi frumos

    Romeo

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •