Imagine noua Openvision -7.3-r66-h9- openvision-enigma2-develop-multilanguage-7.3-r66-h9_usb.zip
Succes la teste !!!
Imagine noua Openvision -7.3-r66-h9- openvision-enigma2-develop-multilanguage-7.3-r66-h9_usb.zip
Succes la teste !!!
Recent am intrat in posesia unui H9 combo si pot sa spun ca este un receptor excelent, raportul calitate-pret fiind extraordinar de bun. Foarte multumit de slotul de CAM, functioneaza fara probleme si CAM-ul Orange. Ce nu am reusit sa rezolv inca este decodarea Pvu. Am instalat OpenAtv 6.3 si oscam_11572 dar e intuneric. Merge la cineva fara stream relay?
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Edit:
Am reusit cu o alta versiune de oscam, totul e ok acum
@cristo4
sa intelegem ca acum iti merge si decodarea PVU ?
In afara de Orange ai mai incercat si alt cam ?
Cred ca acum nu mai sunt probleme fizice de introducere si scoatere a cam ului din locas ?
Multumesc frumos
Romeo
Da, merge fara probleme Pvu. In afara de Orange, am mai testat Digi CAM N3 1880, si acesa merge fara probleme. Nu mai sunt probleme cu introducerea/scoaterea Camului, locasul e in partea din spate si se poate apuca de CAM, ramane o parte a acestuia in afara,accesibila pentru manevrare.
Singurul bug pe care l-am observat pana acum e ca afiseaza intensitatea semnalului pe satelit complet aiurea , adica 99% pe orice tp/satelit, chiar daca tunerul e f sensibil, Si2166D-DVB-S2X.
La blind scan a ratat niste frecvente pe polaritatea verticala la 1w, dar a inchis semnal stabil acolo unde DM920 tot cu tuner Si2166D afiseaza macroblocuri.
Am achizitionat si eu acest receiver, merge exceptional, cu o singura problema.. Cu modul CI Irdeto de Digi Cablu, Eurosport 4K merge intrerupt, in schimb Digi 4K e fluent. Am incercat toate imaginile existente si acelasi lucru. Ah si am observat ca nu furnizeaza semnal HDR pe nici un canal, probabil mai trebuie lucrat la soft, dar chestia nu ma deranjeaza pentru ca in general canalele de pe satelit cu HDR se vad mai prost cu HDR activat.. Calitatea imaginii este de exceptie la acest receiver, vizibila pe ecran mare de proiector.
am si eu aceeasi problema pe un H9 combo. am oberservat ca si HotBird 4K ( de pe 13 est) face la fel, se misca in reluare. suspectez ca are legatura cu faptul ca au continut HDR (care mi l afiseaza ca ULTRA HLG - logo ul ma refer)
imi poti spune de unde ai instalat pluginul CIplushelper ?
in alta ordine de idei, am instalat si KODi insa cum dau drumu la un video se face ecranul negru si nu pleaca .
daca stie cineva ce trebuie facut, mi ar fi de mare ajutor
La ce tip de televizor îl folosești? 4k? Sau HD?
Încearcă să îl pui la alt tv 4k.
Poate nu are nimic , ci doar s-au schimbat de la un restart rezoluția de ieșire din hdmi și nu îl vede tv-ul.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nu are nicio treaba Tv-ul cu lipsa afisajului frontal si a retelei.
@stupidman, daca ati gasit protectia declansata si sursa e ok, ar trebui verificata placa de baza a receptorului. Pana la HiTool, poate aveti noroc cu electrolitici umflati ce necesita schimbati; pentru inceput, demontati capacul si puneti o fotografie cu interiorul.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
La electrolitici deja ma uitasem si par intregi la ochiul meu... Dar am luat placa la studiat sa vad daca e multistrat si m-am uitat mai atent pe dosul ei cu telefonul pe zoom. Si am gasit acest condensator SMD crapat... se simte si daca dau cu unghia peste el ca e pocnit. https://ibb.co/8cpZnSs
![]()
@administratori
domnilor, am si eu o problema la vizualizarea postarilor pe site si anume: desi vad in partea de jos a forumului ca au fost efectuate postari sau am primit raspunsuri la postarea mea, cand intru pe topicul respectiv nu pot vedea raspunsul........de exemplu l-am intrebat ceva pe @cristo4, am vazut ca mi-a raspuns, dar eu cand intru aici sa-i citesc postarea imi apare ca postare tot ce am scris eu!
e ciudat!
multumesc frumos
Romeo