Thanks Thanks:  6
Likes Likes:  3
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Abertis Hispasat 30W

  1. #1
    Member Beginner
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    18
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default Abertis Hispasat 30W

    Recepționează cineva pachetul spaniol Abertis de pe Hispasat 30W? Eu folosesc un receptor Vu+ Solo2 cu OpenATV 6.3 și ultimul Oscam, dar am numai probleme cu aceste canale, cu toate că semnalul este destul de bun (peste 90% pe majoritatea transponderelor).

    Am făcut toate configurările necesare (instalat astra-sm, adăugat astra, astra.conf) dar stream-urile nu sunt deloc stabile. În timp ce urmăresc un canal, apar destul de des macroblocuri, iar la un moment dat inevitabil stream-ul se oprește. Uneori pornește din nou după un timp, alteori nu mai am imagine decât după ce schimb pe alt canal.

    Sunt perioade în care nu merg deloc canalele de pe anumite stream-uri, de ex. pe aceeași frecvență (12548 V) îmi funcționează doar un stream (703), iar celelalte două (701 și 702) nu funcționează. Dupa câteva zile își revin din senin, dar apar probleme cu alte stream-uri de pe alte frecvențe, de ex. 11653 H. Dar cel mai deranjat sunt macroblocurile (de scurtă durată dar destul de dese) și faptul că după un anumit timp streamul se oprește.

  2. #2
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    691
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    Posibil ca antena ta sa nu fie bine reglata.
    Chiar daca satelitul nu este acoperit de alte obiecte, Hispasat are elevatie destul de redusa iar alt motiv ar putea fi ca semnalul sa fie perturbat de zgomote la nivelul solului aflate pe directia respectiva
    Ai vreun deal sau cladire inalta pe directia Hispasat?

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    18
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Din păcate nu cred că e din cauza semnalului, doar case am în față la distanță destul de mare. Într-un fel m-aș fi bucurat să fie așa, măcăr știam care este motivul. Am atașat două imagini cu nivelul semnalului de pe 2 frecvențe și cred că ar trebui să fie suficient. Nu-mi dau seama unde ar putea fi problema. Să fie deja atât de depășit receptorul? Pur și simplu după câteva minute se oprește streamul complet. Nu merge nici comanda debug. Îmi apare INFO: Starting Astra SM 0.2 și nu se mai întâmplă nimic.


  4. #4
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    652
    Mentioned
    8 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    problema e de la faptul ca tunerul receptorului solo2 nu stie de multistream, ce reusesti sa vezi e datorita softului dar altfel nu ar trebui sa merga nimic .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #5
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    691
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    Deocamdata nu am reusit receptia unui program din pachetul Abertis.
    Astazi am stat toata ziua pe subiectul asta, cu octagon sf8008/openatv 6.3 si tbs 5580/smartdvb, fara rezultate.
    Sunt semnale pe unele canale, dar nu deschide stabil nimic.

    Aici este un tutorial, dar nu-mi pare realistic: https://www.linuxsat-support.com/cms...pasat-30-west/

    L-am urmat pas cu pas, mai insistam

    Cu DM920 nu exista nicio sansa, daca nu merge octagon poate de la mutant51 ceva rezultate pozitive? Eu nu am acel receiver ca sa testez

  6. #6
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    652
    Mentioned
    8 Post(s)
    Rep Power
    53

    Default

    @dingo
    am incercat si eu ieri ; ceva e ciudat pentru ca ce am gasit pe net ca fiind k-ys pentru abertis datate mai 2019 au provider id de 10 si 12 caractere hexa , receptorul meu accepta doar 6 caractere , providerid diferit la fiecare frecventa si la aceste k-ys lipseste sid-ul. Sa fie postate la misto cheile acestea doar asa ca sa fie si cele bune sint de negasit, ori au venit cu ceva modificari si nu stie nimeni .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  7. #7
    Member Beginner
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    18
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Cheile sunt bune, la mine se deschide. Nu pot posta aici, dar poți căuta după Softcam by enigma1969, eu asta folosesc.
    Pentru pachetul Abertis nu e neaparat necesar receptor care știe multistream. E un fel de multistream, dar nu e cel clasic cum sunt pachetele franceze și italiene. Ar trebui să meargă și pe DM920.
    Eu am folosit fișierele și configurația făcută de ciefp de aici http://www.latest-files.com/download...INGS/CIEFP&SID

  8. #8
    Member Beginner
    Join Date
    28 Jun 2008
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Vezi daca gasesti imagine backup pentru octagon, am facut instant o cautare cu gogle http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=788562 .Si aici la fel https://www.linuxsat-support.com/thr...s-30-w-tdt-ok/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •