Thanks Thanks:  6
Likes Likes:  5
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 11 of 11

Thread: Abertis Hispasat 30W

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    55

    Default Abertis Hispasat 30W

    Recepţionează cineva pachetul spaniol Abertis de pe Hispasat 30W? Eu folosesc un receptor Vu+ Solo2 cu OpenATV 6.3 şi ultimul Oscam, dar am numai probleme cu aceste canale, cu toate că semnalul este destul de bun (peste 90% pe majoritatea transponderelor).

    Am făcut toate configurările necesare (instalat astra-sm, adăugat astra, astra.conf) dar stream-urile nu sunt deloc stabile. În timp ce urmăresc un canal, apar destul de des macroblocuri, iar la un moment dat inevitabil stream-ul se opreşte. Uneori porneşte din nou după un timp, alteori nu mai am imagine decât după ce schimb pe alt canal.

    Sunt perioade în care nu merg deloc canalele de pe anumite stream-uri, de ex. pe aceeaşi frecvenţă (12548 V) îmi funcţionează doar un stream (703), iar celelalte două (701 şi 702) nu funcţionează. Dupa câteva zile îşi revin din senin, dar apar probleme cu alte stream-uri de pe alte frecvenţe, de ex. 11653 H. Dar cel mai deranjat sunt macroblocurile (de scurtă durată dar destul de dese) şi faptul că după un anumit timp streamul se opreşte.

  2. #2
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    1,169
    Mentioned
    43 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    Posibil ca antena ta sa nu fie bine reglata.
    Chiar daca satelitul nu este acoperit de alte obiecte, Hispasat are elevatie destul de redusa iar alt motiv ar putea fi ca semnalul sa fie perturbat de zgomote la nivelul solului aflate pe directia respectiva
    Ai vreun deal sau cladire inalta pe directia Hispasat?

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    55

    Default

    Din păcate nu cred că e din cauza semnalului, doar case am în faţă la distanţă destul de mare. Într-un fel m-aş fi bucurat să fie aşa, măcăr ştiam care este motivul. Am ataşat două imagini cu nivelul semnalului de pe 2 frecvenţe şi cred că ar trebui să fie suficient. Nu-mi dau seama unde ar putea fi problema. Să fie deja atât de depăşit receptorul? Pur şi simplu după câteva minute se opreşte streamul complet. Nu merge nici comanda debug. Îmi apare INFO: Starting Astra SM 0.2 şi nu se mai întâmplă nimic.


  4. #4
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    782
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    66

    Default

    problema e de la faptul ca tunerul receptorului solo2 nu stie de multistream, ce reusesti sa vezi e datorita softului dar altfel nu ar trebui sa merga nimic .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #5
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    1,169
    Mentioned
    43 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    Deocamdata nu am reusit receptia unui program din pachetul Abertis.
    Astazi am stat toata ziua pe subiectul asta, cu octagon sf8008/openatv 6.3 si tbs 5580/smartdvb, fara rezultate.
    Sunt semnale pe unele canale, dar nu deschide stabil nimic.

    Aici este un tutorial, dar nu-mi pare realistic: https://www.linuxsat-support.com/cms...pasat-30-west/

    L-am urmat pas cu pas, mai insistam

    Cu DM920 nu exista nicio sansa, daca nu merge octagon poate de la mutant51 ceva rezultate pozitive? Eu nu am acel receiver ca sa testez

  6. #6
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    782
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    66

    Default

    @dingo
    am incercat si eu ieri ; ceva e ciudat pentru ca ce am gasit pe net ca fiind k-ys pentru abertis datate mai 2019 au provider id de 10 si 12 caractere hexa , receptorul meu accepta doar 6 caractere , providerid diferit la fiecare frecventa si la aceste k-ys lipseste sid-ul. Sa fie postate la misto cheile acestea doar asa ca sa fie si cele bune sint de negasit, ori au venit cu ceva modificari si nu stie nimeni .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    15 May 2007
    Posts
    35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    55

    Default

    Cheile sunt bune, la mine se deschide. Nu pot posta aici, dar poţi căuta după Softcam by enigma1969, eu asta folosesc.
    Pentru pachetul Abertis nu e neaparat necesar receptor care ştie multistream. E un fel de multistream, dar nu e cel clasic cum sunt pachetele franceze şi italiene. Ar trebui să meargă şi pe DM920.
    Eu am folosit fişierele şi configuraţia făcută de ciefp de aici http://www.latest-files.com/download...INGS/CIEFP&SID

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    28 Jun 2008
    Posts
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    51

    Default

    Vezi daca gasesti imagine backup pentru octagon, am facut instant o cautare cu gogle http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=788562 .Si aici la fel https://www.linuxsat-support.com/thr...s-30-w-tdt-ok/

  9. #9
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    1,169
    Mentioned
    43 Post(s)
    Rep Power
    60

    Default

    @vsatro

    Sunt aceleasi backup-uri postate pe mai multe forumuri de catre userul sami noor, pe 12-13 Aprilie, a umplut toate forumurile cu postarea asta dar link-ul de pe mediafire a fost sters demult (daca o fi fost vreodata?)

    Eu nu reusesc nimic cu abertis, multumesc si lui @amic pentru instructíunile din PM dar degeaba, deocamdata la mine e intuneric, bezna...!

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Jun 2013
    Posts
    30
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    33

    Default

    Cu ALTDVB cum se poate vedea pachetul Abertis?

  11. #11
    Standard RSP member iosif's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Location
    Timis
    Posts
    121
    Mentioned
    12 Post(s)
    Rep Power
    56

    Default

    Am dat o scanare pe Albertis, si la vecinul de la 27,5 BBC.
    Ambele receptoare Satintegral si Viark DSR2 4K rezolva tot, scanare si deschide toate canalele fara probleme.

    Dreamboxul parca e o BOTA de cioban.
    DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5520, 5590, 5927.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •