Results 1 to 15 of 15

Thread: caut matrice video (sau inlocuitor)!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member star's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default caut matrice video (sau inlocuitor)!!!

Am o mare problema . Tre sa impart un semnal video(av) la 3 consumatori, dar acel semnal sa-mi ramana macar 90 db pentru fiecare consumator. Daca aveti idei sau stiti magazine care pot vinde repede o matrice va rog nu ezitati. ms

Mentioned
    1 Post(s)

Default Re: caut matrice video (sau inlocuitor)!!!

Ca sa va explic mai pe larg , ies din studio tv cu un semnal av pe care trebuie sa-l impart in 3 (fara pierderi). Momentan il am deja despartit "toporeste" in 2 (unul catre un emitator tv si unul catre o companie de cablu), Dar acum belea : Pe piata a mai intrat un cablist, destul de tare si dupa interventii am primit aprobarea sa le dau si lor o sarma, dar cand i-am legat nu mai aveam semnal bun pe nici una dintre ele. de aici marea intrebare : Pot sa impart in 3 fara pierderi?

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

La semnalul video conteaza foarte mult ce tip de cablu folosesti si calitatea acestuia. Da-mi detalii tehnice despre actuala legatura sa vad exact despre ce e vorba... ce cablu, ce mufe, etc etc
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    La semnalul video conteaza foarte mult ce tip de cablu folosesti si calitatea acestuia. Da-mi detalii tehnice despre actuala legatura sa vad exact despre ce e vorba... ce cablu, ce mufe, etc etc
    Folosesc un cablu "cordial" adica asta http://www.and-roll.ro/product.php?&productId=698 si mufe neutrik. Nu asta cred ca e problema , totusi e o regula la semnalele audio video daca le imparti scad puterile exponential.am vorbit acum 15 min la http://www.audio.ro/produse/Switcher...SCL802/A/1585/ si mi-au spus ca o pot rezolva doar cu un switch a/v si amplificator . Mentionez faptul ca semnalele le transport pe 300 metrii, 800 metri , respectiv 1000 metri. Pe cel de 300 m il modulez in rf si il duc pe rg11(cablu coaxial) la emitator tv terestru, cel de 8oo m il transform in semnal optic si il transport la UPC (fost Astral) iar cel de 1000 m tot rf , tot pe rg11 la RDS, unde baietii il transforma optic si-l duc la 40km de unde se reitoarce pe alta sticla in pachetul lor de programe.(trebuie sa-l fac), dar cand ma conectez si cu asta raman cu un semnal foarte mic. (lucrul dracului)

ps : Din regia tv vin cu semnal A/V (rca) -obligatoriu

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Aha, deci iti vine din regie pe RCA ceea ce nici vorba de continuat la distantele alea. In cazul distantei mari nu vad alta solutie decat optic din start fara alte smecherii iar un switch A/V oricum iti trebuie (sunt si cu amplificare). De amplificator nu ar trebui sa fie cazul daca mergi asa: regie(sursa) >> switch >> beneficiar

Problema apare de la switch spre beneficiar pentru ca daca beneficiarul nu are o scula buna pentru a putea prelua semnalul de la tine in conditii normale atunci e jale... nu imi place ca iesi din regie cu RCA... acolo ai pierderi destul de mari pana ajunge la switch si atunci degeaba ai optic dupa daca switchul iti preia semnalul relativ scazut fata de sursa.

Eu unul am testat o groaza pe parte A/V si rca e cel mai aiurea pe distante de peste 10 metri sau in distributie catre 2-3. Daca ai putea merge cu optical peste tot ar fi brici iar pierderile fiind foarte mici eu zic ca ar trebui sa fie semnal bun la capat.

banuiesc ca RDS-ul foloseste un media converter sau ceva, vezi daca nu poti folosi aceeasi scula si la tine direct din switch, asa ar fi ideal... e aiurea ca nu sunt la fata locului ca altfel ar veni ideile
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Mentioned
    1 Post(s)

[/QUOTE]... nu imi place ca iesi din regie cu RCA... acolo ai pierderi destul de mari pana ajunge la switch si atunci degeaba ai optic dupa daca switchul iti preia semnalul relativ scazut fata de sursa.

[/QUOTE]

as vrea eu sa ies cu altceva dar am 2 pocnitor de mixere video Panasonic av-55 care ies analog(rca), dar intr-un fel ai dreptate am de la mixere din regie pana unde incep sa impart semnalul peste 1o metri, ala e A/V. Oare nu acolo am eu pierderile alea? si ce dreaq as putea sa-i fac? cum sa-l transport din regie la switch, modulat? . Am cu ce sa-l modulez si am si demodulator rf, dar pierd si asa. Concluzia e ca nu scap de switch A/V sau matrice. Am vb azi si m-am gandit la asta :http://www.audio.ro/produse/Procesoa...X-SB-5544/840/, ei au zis ca face ceea ce ma intereseaza pe mine. Oricum mersi ca-ti pierzi vremea cu mine