Thanks Thanks:  8
Likes Likes:  9
Dislikes Dislikes:  0
Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 91 to 99 of 99

Thread: Retea &setare DM500-S

  1. #91
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,949
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    85

    Default

    Blue panel este accesat din butonul albastru

    Dacă cauți pe net găsești și alte oscamuri compilate pentru enigma1:


    oscam-svn11380-ppcold-webif-emu.zip
    oscam-svn11380-ppcold-webif.zip
    Poți să pui versiunea fara emu că e mai mică și pe dm 500 nuai spatiu mult, nu ai nevoie tu
    aici
    pentru că folosești card.
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  2. #92
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am procedat asa : downloadat fisierul recomandat (adică oscam-svn11380-ppcold-webif ) . (Intre timp mi-am facut si un cablu crossover ) . Facut conexiunile laptop-Dm-tv . Deschis DCC , copiat fisierul in tmp .
    Accesat blue button , intrat la Software management -Manual install(any version) , dar acolo nu se vede fisierul . Căsuța care se deschide e goală . Ce e de facut ?

  3. #93
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,949
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    85

    Default

    Tu ai extras din zip fișierul înainte să îl pui in tmp ? ( manual )
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  4. #94
    Standard RSP member giku fredolin's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2009
    Location
    ROMANIA
    Posts
    306
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Quote Originally Posted by nordix View Post
    Am procedat asa : downloadat fisierul recomandat (adică oscam-svn11380-ppcold-webif ) . (Intre timp mi-am facut si un cablu crossover ) . Facut conexiunile laptop-Dm-tv . Deschis DCC , copiat fisierul in tmp .
    Accesat blue button , intrat la Software management -Manual install(any version) , dar acolo nu se vede fisierul . Căsuța care se deschide e goală . Ce e de facut ?
    Salut,transfera cu dcc in tmp ce emulator vrei, unu din cele pe care le trimit m-ai jos...cccam 2.3.0 sau oscamymod...le transferi asa cum sunt fara dezarhivare...si atunci le va vedea pentru instalare...succes !

    P.S Versiunile astea le-am avut eu instalate pe dm 500s al meu, si mergeau perfect.

    e1-CCcam_2.3.0.tar.bz2
    e1-oscamymod.tar.bz2
    e1-oscamymod1856idman.tar.bz2

  5. #95
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Tu ai extras din zip fișierul înainte să îl pui in tmp ? ( manual )

    Am incercat ambele variante . si arhivat , si dezarhivat si transferat asa . Nici una din variante nu e vizibila .

  6. #96
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,527
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Da ți-a spus careva ca fișierele trebuie sa fie executabile?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #97
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am impresia ca primesc doar franturi de informatii , apoi is luat la rost daca nu fac asa cum va asteptati voi cei cu experienta . Voua vi se pare usor , dar probabil ca mai am inca mult de sapat . Sincer , ma asteptam ca pana acum sa ii fi dat de capat . Nu am stiut ca e atat de complicat . ....
    Nu mi-a zis nimeni ca is executabile .Pe tutoriale asa am vazut , ca transferi fisierul in tmp , apoi intri si il instalezi manual .
    De cand am deschis topicul primesc sfaturi , fac dupa cum zice unu sau celalalt (. Personal cred ca are si siteul ceva , ca am mai scris si mai sus undeva , iti da informatia in functie de browserul pe care il folosesti ( si asta nu e din latop , ci e aceeasi situatie si cand intru de pe telefon )). Deci , unii ma luati la intrebari , dar din pacate nu se vad intrebarile sau unele indrumari .
    Apoi , citesc despre setarile astea , deschid si citesc linkurile trimise , in ideea de a-i da de capat .Ideea e ca ai pus o intrebare dar tot nu stiu care e rezolvarea , unde bati , ce e de facut ...

  8. #98
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    In alta ordine de idei...nu aveam posibilitatea sa vad meniul in care apar optiunile de accesare addons , plugin , etc . Am conectat acuma seara dreamul la routerul din casa , nu mai stiu pe unde am intrat , dar au devenit vizibile si accesibile .
    Haideți sa facem altă treabă , ca vad ca o sa imi mai ia vreo doi - trei ani pana reusesc sa fac o legatura intre doua dreamboxuri . Dau cuiva acces prin ceva program la laptopul meu si conectam pe rand dreamboxurile ca acea persoana sa faca instalari si setari in dreamuri , in asa fel ca atunci cand merg la căsuță sa le leg cu cablul crossover si sa se vada intre ele si sa am doar de le pornit .
    Cine se oferă ?

  9. #99
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,527
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Văd ca pana la urma iei decizii bune !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •