Thanks Thanks:  8
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  0
Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 106 to 113 of 113

Thread: Retea &setare DM500-S

  1. #106
    Banned
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    52
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Am postat intentionat cu niste litere schimbate . Ok , am copiat linia in acel fisier . .Dm500s e conectat la router prin cablu . CCcam-ul e activat . problema e ca nu apare nici un post tv . Unde gresesc ?

    ---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

    Mai am o dilema . Daca folosesc o linie , dm-ul e conectat la net , mai e nevoie si de antena satelit ? banuiesc ca nu , nu-i asa ?

  2. #107
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,879
    Mentioned
    48 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Trebuie doar sa ploua .
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #108
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,257
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    94

    Default

    @nordix : Decodarea canalelor vine prin net , dar semnalul de satelit trebuie să îl ai de la o antenă pentru satelit.
    Numai dacă e vorba de iptv nu ai nevoie de antenă.
    Dm500 nu e receptor de iptv ci de satelit, deci caută canale de satelit codate şi vezi dacă apare lumină la ele.

    PS: Încearcă să nu abuzezi de răbdarea şi înţelegerea noastra.
    Cu alte cuvinte nu ne lua aşa ca pe nişte copii de grădiniţă.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  4. #109
    Standard RSP member Alin99's Avatar
    Join Date
    29 Sep 2017
    Location
    Bucharest
    Posts
    280
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by nordix View Post
    Am postat intentionat cu niste litere schimbate . Ok , am copiat linia in acel fisier . .Dm500s e conectat la router prin cablu . CCcam-ul e activat . problema e ca nu apare nici un post tv . Unde gresesc ?

    ---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

    Mai am o dilema . Daca folosesc o linie , dm-ul e conectat la net , mai e nevoie si de antena satelit ? banuiesc ca nu , nu-i asa ?
    Fara antena pozitionata pe un satelit nu vei prinde decat....muste...
    TOSHIBA LED TV 43" 4K
    VU+SOLO 4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m 2 buc
    Multifeed 28.2E,19.2E,16E,13E,9E,4,9E,1W,30W si 42E single lnb, DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri

  5. #110
    Banned
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    52
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    @nordix : Decodarea canalelor vine prin net , dar semnalul de satelit trebuie să îl ai de la o antenă pentru satelit.
    Numai dacă e vorba de iptv nu ai nevoie de antenă.
    Dm500 nu e receptor de iptv ci de satelit, deci caută canale de satelit codate şi vezi dacă apare lumină la ele.

    PS: Încearcă să nu abuzezi de răbdarea şi înţelegerea noastra.
    Cu alte cuvinte nu ne lua aşa ca pe nişte copii de grădiniţă.

    1 .Multumesc de raspuns .
    2. Nu inteleg cum abuzez de rabdarea si intelegerea voastra din moment ce nu am mai intrat pe forum sa cer informatii de aproape un an .
    3 . Daca iti pun o foaie de observatie in mana cu analize si investigatii , si te trimit sa tratezi pacientul , crezi ca esti in stare fara sa ai cunostintele necesare descifrarii si intelegerii acelor informatii ? Probabil ca o sa ai nevoie de cativa ani de studii pana sa o poti face . Ei , facand o paralela , in aceeasi situatie sunt si eu .
    Nu am luat pe nimeni ca pe niste copii de gradinita , ce nu am inteles am intrebat , ca de aia e forumul acesta . Cine vrea ma ajuta , cine nu , sa fie sanatos .

  6. #111
    Banned
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    52
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut tuturor . Pentru ca tot suntem inplina criza si in principiu suntem pe acasa , m-am gandit sa o iau batraneste de la capat . Am doua DM500S. Amandoua au imagine OPENPLI . Unu are CCCCAM instalat . Pe al doilea (care va fi cel cu cardul as dori sa pun OSCAM ). Ideea e ca am incercat in toate felurile . Cand am reusit instalarea , nu le vedea DM-ul . Ce versiune de OsCAM sa pun ? .Multumesc .

  7. #112
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,257
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    94

    Default

    Ți s-a mai explicat odată totul .
    Tu postezi pe mai multe forumuri și ai uitat că la întrebarea ta cu oscamul ți s-a explicat problema in postul 91 și 94.
    Termina cu repetarea obsesiva a întrebărilor la care ai primit răspuns.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #113
    Banned
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    52
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Ție prietene cu prietenie ti-o trag in barba ori de cate ori vrei tu . Pe ce forumuri am mai postat mai bulan ? Daca nu poti ajuta marș in măta , mergi la sapă .

    Asa limbaj nu se tolerează. Ban , sau ca sa fim în trend: te duci la izolare singur...
    Last edited by zildan; 02-04-20 at 14:54.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •