Thanks Thanks:  8
Likes Likes:  9
Dislikes Dislikes:  0
Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 76 to 90 of 99

Thread: Retea &setare DM500-S

  1. #76
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am încercat , dar nu s-a conectat nici unu din cele două . Am facut pozele de mai jos . Am gresit undeva ?
    https://ibb.co/ns4mP1p
    https://ibb.co/y5Pd3zG

  2. #77
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,949
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    85

    Default

    Încearcă pe portul 21.
    În imagine se vede că încearcă să se conecteze pe 23

    Ce ip are DM? 192.168.1.2 ?7
    În meniul receptorului poți edita ip-ul dm

    Ip-ul PC ului este 192.168.1.1?
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #78
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am incercat si pe portul 21 . Nu a reusit nici acolo sa se conecteze . Doar pozele le-am facut cu port 23 .
    Ip-ul Dm-ului e 192.168.1.2 . Al laptopului nu il știu . Trebuie sa il aflu si al laptopului ?

    ---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

    Cardul trebuie sa fie in dm cand fac editarea , daca reusesc sa le conectez ?
    Dar stikul de net , trebuie sa fie si el conectat la laptop , sau nu ?

  4. #79
    Member Beginner
    Join Date
    21 Apr 2011
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    31

    Default

    deschizi o fereastra de comana pe laptop .dai search si cmd.dai acolo ping ip-ul dreamului cu caretela de genul ping 192.168.1.3 -t si vezi daca raspunde corespunzator.daca nu rasunde si iti da conection time out ai o problema cu ip-urile pe retea si nu o sa mearga nici pe ftp.daca nu e conectat ok da un semn aici sa o luam mai babeste.

  5. #80

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    2,020
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  6. #81
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am dat ping la ambele dm-uri , dar rezultatul a fost ,,Request time out " sau ...,, Destination port unreachable " . Mai diseară fac rost de un router si o sa incerc sa fac niște teste si cu el . Intrebarea e ce setări fac eu in router ca sa faca leegatura intre dispozitive ? Ca switchul cica e plug and play , deci teoretic trebuia sa faca automat legaturile ...La router ce setez ?

  7. #82
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    296
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    ai legat si laptopul la swich ?

  8. #83
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am doua cabluri de retea de vreo 40-50 cm cu care am facut legatura intre laptop -switch -dm500s . La unul din iesirile usb ale laptopului am conectat stikul de net , cu care am downloadat programele mentionate mai sus .

  9. #84
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,496
    Mentioned
    8 Post(s)
    Rep Power
    59

    Default

    Posibil să fi uitat să fi pus ip fix la laptop de aceea nu reusesti sa te conectezi prin ftp.

    ---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

    Alt neajuns ar fi ca aparatele sa aiba deja parola schimbată. Intreaba vânzătorul despre acest lucru.

    ---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

    Vezi si ce-i aici : http://www.ceipam.1web.ro/cum_schimb_ip_ul/
    Pentru a te conecta prin ftp mai degrabă descarcă Dreambox Control Center.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  10. #85
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am reusit sa setez ip static la laptop , am setat manual ip-ul la cele doua dm . Cu Dcc se conecteaza prin switch la laptop . Problema e ca inainte sa ma apuc de treaba am resetat un dm . Acum nu mai am cccam pe el . As vrea sa instalez oscam sau sbox . Am facut cont pe diferite forumuri . Am luat diferite fisiere arhivate winrar cu extensia tar.gz . Am intrat in meniul dm si lasoftware management, manual install ( any version ) intru pe fisierul tar.gz pe care l-am transferat in tmp , dau instalare , dar imi tot dă ,,Requesting action `upgrade` for package var_oscam-svn11065 (any) . Package oscam _svn11065 removed succesfully . Free space in/var :2308kb . Package need : 1156 kb . ............Error installing package . "
    Care variantă sa o caut ? Ce nu fac corect ? Un link daca exist ? Mercy..

  11. #86
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,949
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    85

    Default

    Caută și Citește pe forum:

    https://www.sateliti.info/showthread...434#post233434

    Mai exact aici unde userul @piccolo08 a compilat(făcut) o versiune de oscam pentru DM 500

    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post233454
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  12. #87
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Am făcut azi ceva pasi atât inainte cât si înapoi .
    Înapoi deoarece am resetat la valorile de fabrica unul din dm-urile primite mai recent și ulterior nu am mai reusit sa instalez oscam sau cccam .
    Inainte deoarece am reusit sa conectez atât dm-ul nou cat si cel vechi dar functional la laptop prin switch si cu anutorul programului dcc ( prin ftp ) .
    Apoi am gasit si fisierul cccam.config in ambele dm-uri si am editat cele doua linii ) . Ideea e ca nu prea am inteles ce trebuie mai exact sa scriu acolo pentru ca am citit informații asemanatoare dar totuși diferite . In plus de asta , ca sa pot conecta dm-urile prin Dcc am setat la amândouă același ip , adica 192.168.0.0 . . Nu știu daca având amândouă același ip ar putea sa se recunoasca ca server si slave prin switch ..Mentionez ca am incercat conectarea la Dcc prin switch și cu alte ip-uri , dar nu s-au conectat .
    O sa incerc si sa instalez acea versiune de oscam editata pentru openpli .

  13. #88
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Posts
    1,496
    Mentioned
    8 Post(s)
    Rep Power
    59

    Default

    Pune-le ip-uri diferite, poti lasa aceeasi parola la ambele receptoare. La fiecare conectare modifici ip-ul in DCC pentru fiecare receptor in parte.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  14. #89
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Buna . Am incercat sa downloadez fisierul , dar pe orice browser incerc , imi da aceeasi eroare 404 , fisierul nu exista . il mai are cineva ?

  15. #90
    Member Beginner
    Join Date
    15 Jun 2019
    Location
    Baia Mare
    Posts
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Încă o nedumerire mai am . De unde activez sau instalez Blue pannel ?

Page 6 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •