Thanks Thanks:  8
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 113

Thread: Retea &setare DM500-S

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    2 Post(s)

Bună . Revin cu date ,,proaspete " ' Am reuşit sa achizitionez un switch si doua cabluri pentru transfer de date . Am facut conexiunile asa cum scrie in unul din posturile de mai sus , am schimbat ip-urile dm-urilor in master si slave , iar celelalte date de la netmask , nameserver , gateway si port sunt identice . Dar cand am bifat DHCP şi Enable Network , ip-urile s-au schimbat automat in ceva de genul 10.0.0.97 pe ambele dm-uri . SIi cel de al doilea receiver nu are semnal , nu gaseste transponder , nu gaseste posturi ... Poate cineva sa ma anute sa fac setarile corecte ? Daca va rog , stau cam prost cu semnalul de net in zonă , daca imi puteţi da informaţii , datimi-le complete ca pentru un ,,rookie" ce sunt ...Multumesc.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Înainte să spunem că e defect vezi să fie opţiunea activă la alimentarea Lnb-ului, să fie pus şi pe lnb universal că poate ai schimbat pe acolo ceva şi de asta nu merge scanat.
    Când nu sunt optiunile active e ca şi când LNB-ul lipseşte sau e defect, deci trebuie "alimentat"

Nu trebuie altă imagine ci doar listă de canale şi transponderi( frecvente)
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"