Thanks Thanks:  11
Likes Likes:  7
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Viper 4K V20 nu mai pot sa fac update

  1. #16
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Se poate scrie o imagine copiata pe rețea in el. Nu știu exact cum da sigur se poate!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #17
    Standard RSP member Member khalifa's Avatar
    Join Date
    19 Feb 2014
    Location
    Oradea
    Posts
    58
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    29

    Default

    si este chiar asa de dificil sa faceti o poza sa vedem si noi acele mesaje de eroare ? i-am scris si mesaj privat si i-am spus sa-i intrebe pe cineva care se pricepe prin TFTP server ,eu nu am acest model si nu stiu cum se procedeaza,insa pe amiko 8900 mergea brici Tftp server si pe imaginea Spark si pe E2. Ati incercati prin ambele sloturi ?

    ---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

    am cautat pe net si am gasit cateva informatii utile dar nu va pot garanta succesul. Deci copiezi folderul Amiko si subfolderul U57 cu imaginea dorita pe stick formatat Fat32,scoti receptorul din priza apoi conectezi stickul-usb in slotul albastru 3.0 dai drumul la receptor si cand iti apare mesajul "menu" pe display tebuie sa apesi butonul VERDE pe telecomanda pe display iti va aparea un mesaj "updt" si procesul de instalatie E2 ar trebui sa se inceapa.
    Oradea , Dish 0,8/1/1,2-KU___ 1.5m-C Band

  3. #18
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu seamănă aparatele, nu îl mai încurca și tu .
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #19
    Standard RSP member Member khalifa's Avatar
    Join Date
    19 Feb 2014
    Location
    Oradea
    Posts
    58
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    29

    Default

    nu vreau sa fac reclama la un alt forum dar acolo se discuta despre Amiko Viper v20, va dati seama ca pe Amiko 8900 nu trebuie sa copiezi folderul Amiko si U57 bineinteles ca e diferit procesul. Sfatul pe care l-am oferit este pentru Amiko Viper V20
    Ps.pe receptorul Amiko 8900 nu exista slot usb albastru 3.0
    Oradea , Dish 0,8/1/1,2-KU___ 1.5m-C Band

  5. #20
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Eu am dezvoltat E2 pe Amiko 8900 înainte sa apăra, împreuna cu MihaiP și spun clar ca nu seamănă aparatele.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #21
    Standard RSP member Member khalifa's Avatar
    Join Date
    19 Feb 2014
    Location
    Oradea
    Posts
    58
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    29

    Default

    Buna,am inteles si va felicit pentru toate realizarile obtinute,dar ce am scris eu in postarea #86 despre procesul de instalare unei imagini E2 nu se refera la Amiko Viper4K V20 ? Eu am luat informatiile de pe un alt forum de pe un topic adresat Amiko Viper4K V20 si nu de pe un topic Amiko8900 va rog sa intelegeti.
    Oradea , Dish 0,8/1/1,2-KU___ 1.5m-C Band

  7. #22
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    @nicudm
    Daca nu il faci, mi-l aduci mie sa vad ce pot sa rezolv.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #23
    Standard RSP member lukas26's Avatar
    Join Date
    24 Mar 2009
    Location
    romania
    Posts
    503
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    52

    Default

    nicudm incearca procedura telnet poate o ia
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post279429

  9. #24
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Daca a scris imagine de Viper 4K prima versiune, poate incerca sa puna fisierele pe stick in directorul viper4k in loc de u57
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #25
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jan 2011
    Posts
    66
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    am dat aparatu la operat domnul doctor a intrat in actiune astpetam sa vedem ce boala are ...!!!

  11. #26
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Azi ma ocup, aseară a fost meci de fotbal in cupa.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  12. #27
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    L-am facut cu procedura din telnet prezentata mai sus pe care o voi descrie intr-un topic separat!
    Multumesc @lukas26 de info.




    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #28
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    7,414
    Mentioned
    70 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Aparatul parea blocat la update cu imaginea asta:


    Efectiv nu stiu ce director de update astepta pe stick, sigur nu cel normal.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  14. #29
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Jan 2011
    Posts
    66
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    40

    Default

    mastre zildan sarut mana desi nu era din stik si se putea face DIN TE;ENET E BINE ca s-a rezlovat esti superrrr

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •