Mercator , sincer ti-as da dreptate daca as stii sigur ca un anume model ( sau mai multe ) modele de multiswitch functioneaza asa cum am descris eu
Stai linistit ca am facut destul pionerat si inca mai fac , pe semne nu ai citit pe acest forum cum am facut ''lumina'' pe DM 920 cu cam-ul portocalei
Nu stiu cat de nou sau vechi esti pe acest forum , dar aria de la Kathrein UFS910 si DM 920 eu le-am deschis/facut pionerat , asa ca........nu ai nimerit persoana vis-a-vis de mentalitatea despre care ai scris
Insa nici eu NU sunt ''doctor'' in acest domeniu chiar daca il profesez de peste 10 ani , omul cat traieste invata si/sau intreaba
Eu am deschis acest subiect fiindca stiu ca exista practic destui colegi de pe acest forum care folosesc multiswitch-uri si de acea am intrebat daca acestea pot functiona si cu lnb-uri quad , nu numai cu lnb-uri quatro , fiindca totusi exista diferente intre ele
Si ca sa ma apuc sa dau 4xx - 5xx lei ( sau mai mult ) pe un multiswitch ca sa ma conving personal ca nu functioneaza cu lnb-uri quad..... , te asigur ca si tu ai intreba intai si apoi ai cumpara , altfel......