Results 1 to 15 of 29

Thread: Meeting PSD IAȘI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

"Se pare ca pierde teren..."
    Cum adica? Pe ce te bazezi?
    Singurele previziuni au fost emise de Parlamentul Europei, dar se pot vedea si aici, unde spune ca majoritari for fi PSD si PNL.

Votul din 26 mai nu are nimic de-a face cu PSD sau PNL in legatura cu viitorul Romaniei, sau cu cine iese la vot...
    In 26 mai se vor alege europarlamentarii, adica odraslele alora care au functii prin partide, fie la PSD fie la altele...

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

P$D indatoreaza Romania, nepotii, nepotilor vostri vor plati "adevarata" independenta a justitiei promovata de coirditori.
    Chiar daca prin absurd ar "castiga" (de fapt ar mai da o tzapa Romaniei) alegerile acum, oiştea tot in gard se duce, ei se imprumuta "fara numar" sa dea "pomeni"!

@k
    mi-am editat si aici un cuvant, poti sa faci captura, sa suni avocatul, fii fericit

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Apropo, stie careva cine e veorica?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Si daca era la conducere PNL de unde plateau salariile si pensiile?
    Exista pe undeva bani ascunsi?
    Nu cumva faceau ca Basescu si taiau salariile?

Mentioned
    116 Post(s)

Doar P$D e capabil sa dea foc la tzara pentru ciorditori.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

@Mercator

susţii că participarea la vot este inutilă- strategie falsă şi toxică, lansată de propagandiştii #ciumeiroşii

dacă nu mai vrei psd atunci orice şansă, cât de infimă, trebuie folosită-hai la vot.
    oceanul este făcut din picături.

lozincile gen: nu votez, este inutil, nu am cu cine, nici ceilalţi nu sunt mai buni, la fel ar fura şi ei... etc, etc, sunt petarde pesediste pentru a descuraja participarea.
    ei nu au de unde să scoată mai mult de 4,5 mil votanţi, orice vot în plus este un gol marcat în poarta lor.
    hai la vot, dacă vrei să scăpăm de psd
    alto soluţie nu există

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Încearcă să îţi controlezi limbajul, el a spus în mare că vorbeşti asemea manipulatorilor PSD, iar tu ai inceput să spui că e ceva mai mult decât suporterii fanatici....
    Pare îndemnul tău să se angajeze suporter o chestie de superioritate, dar toţi oamenii sunt egali ...
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Ce e in neregula cu limbajul meu?
    Faptul ca i-am spus ca e cu un plus mai mult decat suporterii fanatici ti se pare jignire sau ofensa?

Cat despre ce a spus el, a pus ghilimele, adica semnul "" in legatura cu mine, ca si cum eu as fi spus asa ceva...
    Dar e o minciuna.
    Cine e mai mult in culpa? Probabil eu, daca sa ii spui cuiva ca e mai mult ca un suporter de fanatic...
    Si cand te gandesti cat de multi oameni sa mandresc ca sunt fanatici... rapidisti fara numar...

Daca vrei sa faci pe moderatorul, te invit sa fii obiectiv...

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Reiau o stire care mi-a atras atentia, multumesc @zildan:
    Telekom România a înregistrat venituri totale de 216,6 milioane de euro în primul trimestru, în scădere cu 4,4% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut.

Daca in primele 3 luni doar o singura companie a adus un venit statului de 40 milioane euro (reprezentand TVA din venituri), adica 200 milioane ron, pe luna fiind 70 milioane ron, cam cati bugetari ar fi putut fi platiti fara niciun ban de la buget?, care e si asa imens...
    raspuns:daca punem un salariu mediu de 5000 ron, ar fi cam 40.000 angajati, platiti timp de 3 luni doar din TVA de la Telekom...
    Si te gandesti ca aia care ne conduc se plang ca nu au bani de salarii, iar noi credem...

Mentioned
    116 Post(s)

Pana la urma conteaza sa se mentina "echilibrul" bugetar si social fara a afecta democratia cu partile ei bune si rele!
    Gresesc gandind asa?

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Tocmai ca este afectata democratia in mod grav...
    Am mai avut parte de o Constitutie votata in graba, cu teama insuflata ca ne pierdem democratia...

Cand reprezentantii statului vorbesc public si se plang ca nu au bani pentru a mari salariile, dar practica ne arata cat de multi bani primeste statul doar de la Telekom si mai sunt sute de firme care au cifre de afaceri si mai mari, iar populatia e obligata sa plateasca niste taxe si impozite mai mult decat uriase, da, e afectata democratia.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Nu stiu cine e omul, dar spune cam tot ce e important...