E aiurea ca mixer-ul nu prea are alte iesiri... doar RCA asai? Incearca cu un cablu RCA de calitate, ecranat, unul profi ca totusi 10 metri e destul de mult pe analog pentru semnalul A/V.

Asa ar trebui sa fie (ca si in schita) dar sincer nu am lucrat cu un switch A/V ca sa ma pot pronunta exact... la cele VGA (monitoare) nu am intampinat probleme chiar daca au fost 8 LCD-uri/CRT-uri dar acolo semnalul se transmite diferit fata de cel simplu A/V.

La comutatoare nu ma pricep, adica principiul e simplu, dar nu stiu la distantele tale daca te ajuta cu ceva sau daca provoaca o scadere de semnal prin faptul ca treci prin ele... intrarile la modulatoarele lor (RDS) de care sunt?

Ce mai stiu sigur e ca pentru semnalul A/V e mult mai bine sa folosesti coaxial decat RCA, semnalul e mult mai bine pastrat pe coaxial. Eu deex am folosit la o prezentare un dvs-player extern cu iesiri RCA si am vrut sa redau pe 6 TV-uri dar mai mult de 3 nu au mers, al 4-lea nemai primind semnal. In momentul in care am trecut pe iesirea "tv" a dvd-playerului (coaxial) a mers perfect pe toate cele 6 televizoare. Asta ca sa vezi ce mari sunt pierderile pe RCA... si nu stiu daca aveam 5-6 metri intre TV-uri...

Ma mai gandesc ce ai putea face...