Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast
Results 181 to 195 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Un fel...
    Stii ca nu vorbesc despre mine personal pe forumuri...

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Au inceput manipularile...
    Nimic din ce scrie aici nu e 100% real.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Neinreresati de politica .... sunt cei care se declara neinteresati, desi au asteptari de la un partid!
    Ei mint!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Este un studiu IRES

aici îl găsiţi

Andrei Caramitru spune pe Facebook "că votanţi PNL sunt mai ţărani (rurali spune el) decât cei ai psd-ului, doar că sunt mai tineri" aici
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Studiul are la baza chestionarea a 6.210 subiecţi 18+

Din cei 8954959 de oameni care s-au prezentat la vot
    , ar reiesi un procent de 0.069347

Unde mai pui ca studiul a fost facut prin telefon, oamenii ar putea raspunde orice, nu neaparat realitatea...
    Cum sa ma convinga asa ceva?

Cu alte cuvinte, daca citim in studiul IRES ca aproape 6 din 10 votanti PSD sunt pensionari, asta inseamna ca 58% din cei care au "declarat la telefon" ca au votat PSD, mai exact 3602 oameni, sunt luati in calcul ca ar reprezenta ceva.
    Nu stiu ce relevanta are asa ceva, mai ales ca cei de la IRES au sunat la telefon dupa o baza de date facuta de PSD.
    Daca isi mai aduce aminte cineva, inainte de alegeri mai toti comerciantii (mai ales farmaciile) invitau clientii sa isi faca carduri de fidelitate, in schimbul unor bonusuri substantiale (desigur, nu poate fi interpretata ca "mita electorala"...

Eu personal, as introduce votul pe baza de amprenta (online sau la sectii), in acest mod vor putea fi facute si sondaje, nu vor exista fraude si am trai mai linistiti...
    Dar pentru a pune in practica ideea mea, e nevoie ca cei din politica sa isi doreasca acest lucru si nu cred asta, toti au nevoie sa ciupeasca...

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Indiferent de statistici si telefoane de sondare (un prieten a fost sunat si a raspuns la toate intrebarile) un vot electronic online rezolva toate problemele electorale atat ca prezenta cat ca si reprezentare politica.
    Intr-un secol total informatic eu trebuie sa stau la coada sa votez.Un singur lucru bun este iesitul la vot , ca am putut sa-mi duc fetita sa vada si mai ales sa simta prapadita asta de tara.

f11

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Intreaba-l pe prietenul unde si-a facut card saptamanile trecute, sunt doar curios de unde au telefonul lui, pentru ca stiu sigur ca cineva vinde si altcineva cumpara baze de date cu adrese, nume, , cnp, telefon...

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Voi aveti alegeri duninica ? Dum dracu ? La noi au fost !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@Mercator: nu redeschid topicul pe care ţi l-am închis pentru a te mai ruga încă odată să te potoleşti, este de prost gust ceea ce faci. Posturile tale sunt nepotrivite pentru un forum tehnic şi nedorite, sunt interminabile ca dimensiuni cu amănunte care nu interesează pe nimeni. Stau şi mă întreb cu cine vrei sa te războieşti, oare nemulţumirile tale nu ar fi trebuit să le postezi în paginile instituţiilor statului? Èši-a zis careva că site-ul aparţine primăriei, guvernului sau unui partid politic?

Aşa zisele tale postări tehnice sunt la mişto şi nu impresionează, iar restul nu sunt decât spam si offtopic.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

@val,
    Nu cumva tu esti cel care ma sfatuia sa ma orientez spre topicurile tehnice?
    Asta am facut.
    Ti-am spus ca nu ma pricep suficient... dar macar am facut exact cum ai spus.
    Acum nu e nici asa bine?

Am inteles cum stau lucrurile pe acest forum, unde userii se tem sa posteze de frica sa nu supere vreun moderator...
    Nu o sa va mai deranjez, pentru ca am vazut ca adevarul supara.
    Toate interventiile mele au fost documentate si cu baza oficiala, mai ales in topicurile despre alegeri, si ce intelege moderatorul @val despre asta? "...Posturile tale sunt nepotrivite pentru un forum tehnic şi nedorite, sunt interminabile ca dimensiuni cu amănunte care nu interesează pe nimeni...."

Poate nu inteleg eu bine, dar forumul asa zis "tehnic" are si topicuri a-tehnice, unde oricine isi poate exprima o opinie, fara sa fie nevoit sa raspunda la atacuri, mai ales din partea moderatorilor, in cazul unui conflict de idei...

In concluzie, multumesc pentru gazduire, scuze ca am deranjat si o sa urmaresc cu mare atentie tot ce se va scrie in continuare, astept sa vad daca cei care nu stiu altceva decat Enigma 2 vor trece vreodata la Linux sau Android.

De postat, o sa mai postez pana cineva isi va depasi atributiile si va incalca regulile de moderare (sper sa existe asa ceva, e democratic) si ma va bana.
    Poate si atunci voi scrie iar, sub alt nick, cu alt email, am observat ca cineva de aici, Costel pe numele lui, desi prin atributiile postului stia ca nu are voie sa divulge datele mele personale, el le-a pus pe chat-ul forumului.
    Eu am facut screenshot si daca cineva de la GDPR va avea nevoie, eu voi fi obligat sa ii arat in ce mod se respecta cerintele europene in privinta protectiei intimitatii utilizatorilor.
    Repet, doar obligat voi face asta, asa ca poate sa stea linistit Costel, stiind ca a gresit, probabil isi va cere scuze pentru greseala facuta, daca nu mie, macar colegilor lui.

Mentioned
    116 Post(s)

Default https://concurs-dedataastavotez.eu/

O iei şi tu razna?
    Doar ma bătusem cu userul cu pricina personal pe o speţa in care el era victima.
    Și tot vorbea de poliţie etc.
    Terminaţi cu prostiile.
    Suntem in primul rând colegi pe forum.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Nu sunt dădaca şi nu cred că ai nevoie de niciun fel de îndrumare. Motivele pentru care postezi sunt cunoscute numai de tine, dar evident nu pot fi tolerate la nesfârşit.
    Fără supărare, una e să-ţi spui părerile politice, alta e sa faci propagandă; nici nu am curaj să număr cate posturi politice ai zilnic. Cât despre alt user cu alt mail... nu ai decât.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Quote Originally Posted by Mercator View Post
    ...Costel pe numele lui, desi prin atributiile postului stia ca nu are voie sa divulge datele mele personale, el le-a pus pe chat-ul forumului.
    Eu am facut screenshot si daca cineva de la GDPR va avea nevoie, eu voi fi obligat sa ii arat in ce mod se respecta cerintele europene in privinta protectiei intimitatii utilizatorilor.

Care date personale am pus pe chat că nu inţeleg la ce te referi? Mă ameninţi sau ce? Vezi că răbdarea mea are limite şi tu deja te apropii de maxim.
    Cât despre postatul cu alt nick e o iluzie...
    Last edited by konstantine; 31-05-19 at 01:57.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Mentioned
    116 Post(s)

Gata frate ! Opriţi-va, s-au terminat şi alegerile!

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Ce faci cand te mananca palma ? Te apuci si postezi pe forum....orice ? Crezi ca e obligatoriu, Mercator, sa scrii ceva in fiecare zi ? Tu nu te-ai saturat sa te certi cu astia in fiecare zi ? Eu unul da ! Caut postari noi....dau de tine si ce citesc ? Nimicuri ! Asta citesc, nimicuri ! Ce varsta ai frate ? Eu am 56 si iti scriu asta ca nu cumva sa te ofenseze intrebarea.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Fratele meu, spre deosebire de tine, care cauti postari noi, eu le scriu.
    Daca nu ar fi cei ca mine, care fac ceva, cei ca tine, care asteapta sa le cada pleasca, nu ar mai avea nimic de vazut...
    Cat despre "nimicuri", afla ca aceste nimicuri au fost nr. 1 de doua-trei saptamani incoace in topul celor mai citite posturi.

Cat despre intrebarea ta "Tu nu te-ai saturat sa te certi cu astia in fiecare zi?" am un singur raspuns:
    De fiecare data cand pe seama mea sunt scrise acuze, inexactitati sau chiar minciuni, voi avea mereu o replica. Am o imagine pe care multi incearca sa o strice, iar eu ma simt obligat sa o repar.

In plus, nu exista nimeni care sa poata afirma ca din tot ce am scris eu aici ar fi inexact sau incorect. Din toate punctele de vedere.
    In schimb eu pot semnala destule inexactitati scrise de altii.
    In felul asta apare invidia, ura si ce se mai propaga pe aici...
    Dar si Galileo a fost condamnat pentru ca sustinea un adevar pe care multimea il vedea minciuna...

Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast