Results 1 to 15 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Atentie la cum percepi lucrurile.

1- eu nu sunt simpatizant PSD sau alt partid sau altceva politic.
    Ideea, sadita de dingo31 a fost preluata din reflex, ca oricare zvon neverisimil in Romania, care are trecere in fata adevarului.

2- Eu nu iau lucrurile prea personal, dimpotriva, mai multi useri fac remarci la persoana mea, desi le-am interzis.
    Chiar nu exista un om pe acest forum capabil sa discute o idee fara remarci personale?

3- Despre raul facut de Iliescu si Nastase, am avut destule razboaie la vremea lor, am fost printre cei 11 la suta care au fost impotriva, nu fara urmari...
    Intre timp, am ajuns la concluzia ca si ceilalti care au urmat fac aproape acelasi rau pentru tara.
    Acum inteleg pe cei care spun "asta e Romania, astia sunt oamenii"...

4- despre starea mea, sunt mai mult decat degajat, dar pur si simplu nu imi plac glumele de doi lei, eu am alt tip de umor, nu suturi in cur si cazaturi...

5- despre "aici glumim...", de acord, sa glumim, dar fara sa ne tragem de sireturi, cand nu ne permitem... e vorba de respect... eu iti spun tie sa nu mai faci aprecieri la persoana mea, iar tu, din respect probabil, continui sa faci asta...

6- partea politica nu ma defineste, am terminat cu politica de cel putin 20 de ani, motivele le-am expus mai sus (toti, o apa si-un pamant)

Cat despre partea satelitara, e buna, eu cer ajutorul ca mi s-a busit imaginea si primesc raspunsuri sa imi cumpar cablu... ba mai sunt si certat pe deasupra, ca nu ma pricep...
    Dar nu ma deranjeaza, ma limitez doar la a invata ce e bun, am suficient discernamant sa fac diferenta.

PS
    horatyu, orice ai face in mediul tau, sa eviti sa fii arbitru, sau moderator...
    Nu esti deloc impartial, iar subiectivismul e daunator activitatii de arbitru.
    Daca ar fi sa dezvolt, postul meu despre pm-ul lui dingo31, preluat in viata, ar fi : eu merg la politie, spun ca ma bate vecinul, iar polititstul ii spune: "nu mai da ma in el", apoi mie: "nu vezi ma ca nu asculta?"
    Si uite asa avem un sistem social bine pus la punct in care cetateanul de rand nu are nicio sansa sa beneficieze de democratie.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

PM-urile sunt private, ca atare nu se supun regulilor generale.
    Asta nu inseamna ca suntem de acord cu ce transmit userii in PM.

Pe de alta parte, iti place sa scrii mult si te complici.
    Cati crezi ca au rabdare sa citeasca o "disputa" de-a ta cu @horatiu?

Pe partea tehnica, ai facut ceva progrese la antena ?
    Ai vazut ca a postat @claudiu schita de instalare ?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

marcator lasa i pa lingaii aia de la romania tv sa spuna asta..

fir ai tu sa fii esti simpatizant psd...daca ne spui ca psd a cistigat.
    nu stiam ce are dingo cu tine..
    dar acuma stiu.

Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Ba, cand am zis ca romanii sunt unici, nimeni nu mai e ca ei, mare dreptate am avut!
    Singura problema a lor e cea implementata de comunisti.
    Anume, zvonul.
    Adus la rang de iscusinta, prin 2 categorii de oameni : zvonerii si raspandacii.

Testat de mine in diferite medii sociale si in diferite perioade de timp, rezultatul e acelasi.

Orice ai nega, majoritatea nu te lasa sa de disculpi, e suficient sa apara un zvoner, ca imediat rasuna ecoul purtat de suficient de multi raspandaci...

Nu ma refer la ce am scris eu aici pe forum, vorbesc de studii sociale.
    Probabil ca cei care locuiesc si muncesc in alta tara imi dau dreptate, dar atentie, nu cei care locuiesc in comunitati romanesti, si acolo se aplica regula...

felix,
    Ti se pare cumva ca am spus eu ca PSD castiga? Eu cred ca nu, dar tu te-ai simtit obligat sa afirmi :"...fir ai tu sa fii esti simpatizant psd...daca ne spui ca psd a cistigat..."
    Vine altul si citeste si ce crezi ca gandeste?

Normal, oricine ar face greseli de genul asta, ar fi obligat sa isi ceara scuze, cum am patit eu deja de 3-4 ori aici...
    Dar ce crezi?
    Am observat ca daca pretinzi unui roman sa isi ceara scuze pentru greseala facuta, ar fi similar cu a-l pica cu smoala topita.
    Mergi in Germania si vei observa ca pentru o greseala minora, cei implicati au facut "mea culpa" in public. In Japonia, pentru 30 de secunde intarziere, primul care isi da demisia e Ministrul Transportului.
    Un roman din categoria semnalata de mine mai sus ar spune : fugi ba de-aici, du-te in Japonia, aici e Romania...
    Si atunci, cum sa ai naivitatea sa speri ca cei care vor veni la putere vor aduce miere?

A mai fost filmul asta, in 89
    Au zis unii, acum e democratie, votati-ne pe noi si prostimea s-a repezit, fara sa pretinda nimic (aici e buba care ma doara pe mine, ca nu s-au ales cu nimic sarmanii).
    Au adus tara in colaps.
    A mai venit unul a zis "Sa traiti bine" si iar l-au votat aceiasi romani, iar au constatat ca nu s-au ales cu nimic, decat certurile in familie ca tu esti verde, eu rosu, iar copiii - portocalii.

Si acum vin eu si cand le arat romanilor ca a mai fost filmul, ma iau toti la trei-pazeste.

In fine, fac si eu pe martirul si spun:
    - Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!

Votul de peste 5 zile e o manipulare crasa.
    Toti asa-zisii "oameni de bine", patrioti, cetateni, sau mai stiu eu cum isi spun acum nu vor aduce nimic bun pentru Romania ci vor legifera o mare furaciune juridica.

Chiar nu vede nimeni ca PSD tace si nu misca nimic in legatura cu votul asta?
    Ati vazut voi psd-isti sa spuna: veniti ma la vot, ca moare Romania? NU. Doar pnl-isti care au gasit ei, cica " salvarea", acum e testul suprem, daca vom castiga acum, castigam totdeauna, pe veci...
    Naivitate crasa.

Astia de la psd stiu ei ceva, altfel puneau la treaba aparatele de propaganda, vedeam pionieri cu mesaje de mobilizare la vot, bagau si cativa sportivi celebri, de concerte cu manele cu text adcvat nu mai vorbesc, mici si bere, etc - sa ajunga mesajul la toate masele...

Si ce ar putea sti? probabil ca prezentarea la vot masiva este in folosul lor...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Este începutul sfârşitului PSD, vedem in continuare dacă sunt perseverenţi românii

---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

La Sibiu PNL a luat cel mai mare scor 48 şi ceva
    PSD doar 11, iar usr 25

LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

In tara, situatia era asa

La Bucuresti, a iesit USR PLUS cu 40$, PSD 16% si PNL 15%

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Quote Originally Posted by Mercator View Post
    ...Costel pe numele lui, desi prin atributiile postului stia ca nu are voie sa divulge datele mele personale, el le-a pus pe chat-ul forumului.
    Eu am facut screenshot si daca cineva de la GDPR va avea nevoie, eu voi fi obligat sa ii arat in ce mod se respecta cerintele europene in privinta protectiei intimitatii utilizatorilor.

Care date personale am pus pe chat că nu inţeleg la ce te referi? Mă ameninţi sau ce? Vezi că răbdarea mea are limite şi tu deja te apropii de maxim.
    Cât despre postatul cu alt nick e o iluzie...
    Last edited by konstantine; 31-05-19 at 01:57.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/