-
Standard RSP member
Si daca merg la vot, aflu raspuns la intrebare?
Chestia asta cu "scapam de hoti" s-a vehiculat deja pana acum, nici macar nu e noua...
Cand Iliescu a inceput sa isi piarda din cele 89 de procente, au inceput aia ai lui Constantinescu sa ne spuna ca scapam de hoti daca il votam pe el...
Si am ramas cu "spusul"...
Apoi iar au venit ai lui Iliescu, furiosi ca cei care au venit n-au facut nimic...
Dupa inca 4 ani, am inghitit pe aia cu "sa traiti bine" si asa de bine am trait ca s-au scumpit toate... si au scazut si salariile, mai ales la bugetari.
Iohannis si ai lui, la fel, preocupati mai mult sa ai aresteze pe oponenti decat sa se ocupe de starea tarii si a populatiei.
Deci, pentru mine, orice slogan electoral ar fi, nu ma mai duc la vot.
E suficient de cate ori am fost mintit. Vrea cineva votul meu?
E simplu, sa puna mana sa sadeasca copaci, sa faca un spital, o scoala si il votez in secunda 2.
Nu sa vina cu mici in parcuri si cu concerte de rock...
Si ca sa ii raspund si lui @mondo, nu sunt obsedat de furt, stiu ca sunt furat.
Pe listele electorale sunt si acum oameni plecati in strainatate, nu toti, doar aia care nu au votat la ei in agora.
Sa nu mai spun de cei decedati...
In plus, crezi tu @mondo ca daca merg acum sa votez, se va schimba in bine ceva anume pentru Romania?
Daca tu imi garantezi cu argumente reale, nu cu vorbe si promisiuni, eu merg la vot.
In legatura cu postul meu de mai sus, probabil nu a fost inteles in totalitate...
Am pus cifrele pentru ca mi se pare o mare minciuna ca ar exista 18,951,721 de alegatori, adica romani peste 18 ani impliniti, la data de octombrie 2018.
Pai daca ne uitam ce populatie avea Romania in 2018, tot dupa cifrele oficiale (alea credibile, nu cele ale statului roman) spun ca ar fi 21,457,116.
Aritmetica ne arata ca cei pana in 18 ani ar fi de 2505395, adica toti elevii si cativa care au terminat mai devreme scoala, plus copiii care nu au inceput-o.
Foarte bine, dar cand e vorba sa dea alocatie acestora, oficialii spun ca exista 3,647,178 de beneficiari platiti (cei care au drept la alocatie).
Asta inseamna ca cineva minte, iar pe mine n-a reusit...