Results 1 to 15 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Tăriceanu este cel mai mare trădător de ţară.
    Nu merită nici o atenţie. A schimbat partidele după cum bate vântul.
    Împreună cu Ungureanu a renunţat la averea Emanuel Gojdu in favoarea statului maghiar, deşi Gojdu şi-a lăsat prin testament averea Bisericii ortodoxe din Transilvania, nu României, ca din ea să se dea burse studenţilor români din Transilvania, cum a lăsat şi Nobel averea să se dea premiu pentru pace din averea lui.
    Tot el a dat drept de folosinţă canadienilor , teritoriile maritime-petroliere nou intrate in proprietatea României din jurul Insulei Șerpilor , iar acum mai nou el cu Dragnea a dat ungurilor gazul din Marea Neagră, că noi ca stat poate suntem handicapaţi, oligofreni şi nu putem să exploatam noi aceste teritorii din Marea Neagră. La fel a făcut Năstase A, când a vândut pe nimic Petrom şi petrolul Românie, de parcă ar fi fost al lui şi tatălui său, nu a consultat pe nimeni. Poporul român poate se va trezi şi îi vor trage la răspundere vreodată.
    Nu are nimic sfânt, cred că ar putea să îşi vândă şi membrii familiei dacă ar fi cazul.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Am citit postul tau si observ mari influente de gandire comunista...
    Chestii ca "poporul roman", "petrolul Romaniei", "a dat ungurilor gazul..." etc le puteam citi in ziarele vremii comuniste...
    In vremurile noastre, situatia e mult mai simpla.
    Ca sa exploatezi bine si in avantaj resursele tarii, ai nevoie de o cheltuiala imensa (oameni, infrastructura, combinate, rafinarii, etc).
    Din motive usor d einteles (lipsa de mana de lucru calificata, pierderi imense la buget) s-a renuntat la activitatea marilor colosi.
    Asa ca, Tariceanu sau Nastase sau cine a mai avut decizii din astea, au judecat corect.
    De ce sa stea petrolul sau gazul degeaba fara sa profitam de el? Ca sa faci uzine, sa angajezi mii de oameni, sa ai structuri de transport costa mai mult decat poti sa obtii profit, asa ca mai bine ii pun pe altii sa lucreze, si eu obtin gaz, petrol, ce o ami fi, la preturi mult mai mici daca le-as exploata eu. Si nici nu ma doare capul cu salarii, drepturi sociale sau ce mai apare...
    Simplu.
    A obtinut ceva din nimic, bravo.
    PS
    Nu doresc sa incepem discutia cu cine a distrus industria... nu e obiectul aici...