Results 1 to 15 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Discursul tău e patetic.
    O dai la nesfârşit cu latrinele deşi ţi-am repetat de multe ori că nu e aşa, la fel mă acuzi că sunt cu PSD.
    Am cu cine vota. Tu crezi că dacă nu votez cu PSD şi PNL nu cu cine vota.
    Pe net găseşti informaţiile mult mai bine grupate şi poţi să le citeşti mai atent, dar la TV dacă nu eşti atent ai pierdut un sens.
    Tu eşti în lumea televiziunilor unde sunt promovate doar partidele PSD şi PNL, dacă ai lua informaţii despre partide de pe net ai constata că sunt şi alte partide şi soluţii.
    Televiziunile promovează pe cei care donează lor, nu promovează un partid nou apărut sau tineri de perspectivă.

Acum o iei pe panta aiuristică că postez în 75% aiurea, când ai făcut tu procentul? Nu ai alte preocupări decât să stai să faci procentele postărilor mele?
    Eu ajut mai multi useri cu placere, ceea ce tu nu o mai faci în ultimul timp că trebuie să cobori prea mult să le explici.

Dacă ai argumente politice spunele , nu deschide alte subiecte. La tine nu există numai două partide în ţară PSD şi PNL?
    Èši-am pus întrebări directe despre PNL şi Orban şi ai luat-o prin bălării cu latrinele şi că nu am cu cine vota, dar sunt obişnuit cu stilul acesta când nu ai argumente ataci pe alte părţi.

Nici acum nu e târziu pentru punctul 8 din proclamaţia de la Timişoara.

PNL e o curvă politică, a fost cu PSD în coaliţie, apoi s-a unit cu PDL ul lui Băsescu, ceea ce arată că nu mai au principiile clare ale liberalismului de altă dată, nu mai au proiecte, vor doar din nou la putere, dar conduşi de Orban Ludovic se vor scufunda sub 10 la sută sau mai mult. Este timpul să îl schimbe pe Orban şi politică şi direcţia lor.
    La antene nu se poate promova ideea asta că Voiculescu a fost un comunist sadea.
    Speranţa pentru români vine de la cei tineri, dacă partidul respectiv are oameni de peste 50-60 de ani sunt şanse mari să aibă concepţii comuniste.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Uite cine l-a sustinut pe infractor la proces:

CITITI
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

O informare interesantă
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Cu asemenea "mobilizari" false, penibile, prefer sa nu merg la vot.
    Vezi poza din atasament, sursa aici.

Pentru cei care nu stiu, prezenta la votul din 26 mai 2019 nu face decat sa aleaga reprezentatii Romaniei pentru Parlamentul European.

Nici vorba sau legatura cu guvernarea Romaniei...

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Cine merge la vot o sa voteze si impotriva hotilor! Asta e clar. Nu mai tine prosteala.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Si ca sa fiu cat mai corect in informarea celor care doresc sa afle, rolul acestui act electoral este sa produca o lege mascata, cu alte cuvinte, oamenii vor vota ceva despre care nu sunt informati.
    Mai exact, e vorba de referendumul cu doua intrebari care suna asa:

„1 - Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2 - Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”

Daca la primea intrebare, raspunsul majoritatii va fi fara echivoc "DA", a doua intrebare are nevoie de o traducere pentru public, pentru ca ascunde o "chichita", care daca va fi aprobata, va produce enorm de mult rau.

Mai exact, publicul e intrebat daca vrea sa fie interzisa adoptarea OUG din domeniul infractiuni, pedepse si organizare judiciara, dar sa si fie extins dreptul de a ataca Ordonantele (nu doar cele de Urgenta).

Atentie, daca vor fi interzise ordonantele, cum prevede prima parte, ce rol are a doua parte? nemaifiind motiv ce sa mai atace...

E clar ca a doua parte a intrebarii se refera la TOATE Ordonantele, nu numai la cele in domeniile de mai sus...
    Ceea ce va naste o mare instabilitate...
    Cu alte cuvinte, majoritatea, nu va mai putea guverna, pentru ca orice Ordonanta va fi atacata de minoritate si pusa in standby...