Atentie la cum percepi lucrurile.

1- eu nu sunt simpatizant PSD sau alt partid sau altceva politic.
Ideea, sadita de dingo31 a fost preluata din reflex, ca oricare zvon neverisimil in Romania, care are trecere in fata adevarului.

2- Eu nu iau lucrurile prea personal, dimpotriva, mai multi useri fac remarci la persoana mea, desi le-am interzis.
Chiar nu exista un om pe acest forum capabil sa discute o idee fara remarci personale?

3- Despre raul facut de Iliescu si Nastase, am avut destule razboaie la vremea lor, am fost printre cei 11 la suta care au fost impotriva, nu fara urmari...
Intre timp, am ajuns la concluzia ca si ceilalti care au urmat fac aproape acelasi rau pentru tara.
Acum inteleg pe cei care spun "asta e Romania, astia sunt oamenii"...

4- despre starea mea, sunt mai mult decat degajat, dar pur si simplu nu imi plac glumele de doi lei, eu am alt tip de umor, nu suturi in cur si cazaturi...

5- despre "aici glumim...", de acord, sa glumim, dar fara sa ne tragem de sireturi, cand nu ne permitem... e vorba de respect... eu iti spun tie sa nu mai faci aprecieri la persoana mea, iar tu, din respect probabil, continui sa faci asta...

6- partea politica nu ma defineste, am terminat cu politica de cel putin 20 de ani, motivele le-am expus mai sus (toti, o apa si-un pamant)

Cat despre partea satelitara, e buna, eu cer ajutorul ca mi s-a busit imaginea si primesc raspunsuri sa imi cumpar cablu... ba mai sunt si certat pe deasupra, ca nu ma pricep...
Dar nu ma deranjeaza, ma limitez doar la a invata ce e bun, am suficient discernamant sa fac diferenta.

PS
horatyu, orice ai face in mediul tau, sa eviti sa fii arbitru, sau moderator...
Nu esti deloc impartial, iar subiectivismul e daunator activitatii de arbitru.
Daca ar fi sa dezvolt, postul meu despre pm-ul lui dingo31, preluat in viata, ar fi : eu merg la politie, spun ca ma bate vecinul, iar polititstul ii spune: "nu mai da ma in el", apoi mie: "nu vezi ma ca nu asculta?"
Si uite asa avem un sistem social bine pus la punct in care cetateanul de rand nu are nicio sansa sa beneficieze de democratie.