Discursul tău e patetic.
O dai la nesfârşit cu latrinele deşi ţi-am repetat de multe ori că nu e aşa, la fel mă acuzi că sunt cu PSD.
Am cu cine vota. Tu crezi că dacă nu votez cu PSD şi PNL nu cu cine vota.
Pe net găseşti informaţiile mult mai bine grupate şi poţi să le citeşti mai atent, dar la TV dacă nu eşti atent ai pierdut un sens.
Tu eşti în lumea televiziunilor unde sunt promovate doar partidele PSD şi PNL, dacă ai lua informaţii despre partide de pe net ai constata că sunt şi alte partide şi soluţii.
Televiziunile promovează pe cei care donează lor, nu promovează un partid nou apărut sau tineri de perspectivă.

Acum o iei pe panta aiuristică că postez în 75% aiurea, când ai făcut tu procentul? Nu ai alte preocupări decât să stai să faci procentele postărilor mele?
Eu ajut mai multi useri cu placere, ceea ce tu nu o mai faci în ultimul timp că trebuie să cobori prea mult să le explici.

Dacă ai argumente politice spunele , nu deschide alte subiecte. La tine nu există numai două partide în ţară PSD şi PNL?
Èši-am pus întrebări directe despre PNL şi Orban şi ai luat-o prin bălării cu latrinele şi că nu am cu cine vota, dar sunt obişnuit cu stilul acesta când nu ai argumente ataci pe alte părţi.

Nici acum nu e târziu pentru punctul 8 din proclamaţia de la Timişoara.

PNL e o curvă politică, a fost cu PSD în coaliţie, apoi s-a unit cu PDL ul lui Băsescu, ceea ce arată că nu mai au principiile clare ale liberalismului de altă dată, nu mai au proiecte, vor doar din nou la putere, dar conduşi de Orban Ludovic se vor scufunda sub 10 la sută sau mai mult. Este timpul să îl schimbe pe Orban şi politică şi direcţia lor.
La antene nu se poate promova ideea asta că Voiculescu a fost un comunist sadea.
Speranţa pentru români vine de la cei tineri, dacă partidul respectiv are oameni de peste 50-60 de ani sunt şanse mari să aibă concepţii comuniste.