Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Mergeţi la vot şi alegeţi oamenii care îşi iubesc ţara nu trădători.
    Tăriceanu este om schimbător ,cum bate vântul este în alt partid şi probabil trădarea de ţară vine tot din fel lui de a fi oportunist, se uită după câştigul lui imediat.
    Se vede că nu este stabil că a avut până în prezent 5 neveste.

Sunt patriot, naţionalist , nu comunist.
    Donald Trump a ajuns acolo unde este acum, tot pe un discurs patriotic . Nu este nepotrivit să îţi iubeşti ţara. Poate tu nu o faci, poate ţie îţi vine greu şi să mături in faţa blocului , ce să mai vorbim de explorare şi exploatare a ţiţeiului in Marea Neagră.
    Este manipulare ieftină cu mari coloşi industriali sun energiofagi , consumă mai mult decât produc.
    Avem dovada clară că indianul care a cumpărat Otelul Galaţi şi-a scos investiţia Într-o Singură Lună, aşa mare energofag era acel combinat.
    Tu mai bine stai in casă şi vezi că se duce ţara de râpă.
    Ce prostia e asta. Că trebuie cheltuiala imensă.
    Trebuie ,dar apoi se scoate de o mie de ori mai mult sau poate chiar mai mult, dar din comoditate le dăm altora resursele pe nimic că suntem neam slab, de slugi, nu urmaşi ai dacilor .
    Lipsă de mână calificată: e plin de specialişti români în petrol în ţările arabe, Norvegia, Kazahstan că la noi nu au unde să muncească. Eram odată în top la specialişti în petrol şi tu vii să spui că nu avem oameni calificaţi. Informează-te sau mai bine taci.

PS: În toată lumea, doar ţările bananiere îşi dau resursele minerale spre exploatare străinilor..
    După părerea ta suntem probabil asemenea cu aceste ţări.
    Arabii din petrol o duc bine mersi, noi suntem terchea berchea de nu putem face o autostradă mai lunga de 100km în 30 de ani.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Sa o luam pe rand, pentru ca tu sustii niste lucruri neverificate si incomplete:
    Profit Arcelor Galati?
    Da, 1,5 miliarde de dolari, dar uiti sa specifici ca investitia a fost de 2 miliarde de dolari, detalii aici, in raportul oficial.

" e plin de specialişti români în petrol în ţările arabe, Norvegia, Kazahstan "
    Da, normal ca e plin, ca aia ii platesc cu 5-10000 dolari pe luna.
    Vrei sa-i tii in tara? nicio problema, da-le salariul ala si ei vor sta aici, ca nu sunt nebuni sa plece aiurea.

"În toată lumea, doar ţările bananiere îşi dau resursele minerale spre exploatare străinilor"
    In Romania, OMV detine 51% din actiunile Petrom.
    Asta inseamna ca Petrom are posibilitatea, in egala masura ca OMV sa faca acelasi lucru.
    De ce nu o face?
    Intreaba-i pe cei care conduc.
    Iar OMV exploateaza resursele de petrol si gaze in toate tarile central-est europene... nu prea cred ca ar fi bananiere tarile astea...

Cat despre mine, e treaba mea unde stau si acum e a treia oara cand te invit sa nu mai implici in discutii.
    Daca o mai faci, va trebui sa iti ceri scuze, altfel te voi acuza de nesimtire si lipsa de educatie.
    De tine depinde.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Din cauza ta şi a altora ca tine are PSD procentul mare. ...
    În Elveţia e sistem electoral cu prezenţa obligatorie şi le merge foarte bine.
    1. Daca ar face toti ca mine, nu ar mai vota nimeni. Putem discuta pe tema asta, ce s-ar intampla daca nu ar mai vota nimeni si ce ar face partidele sa castige alegatori.
    In alte tari exista partide care isi castiga alegatorii. Stii cum? Sa nu raspunzi " cu o galeata de plastic"...

2. In Elvetia le merge bine pentru ca au salarii de 10 ori mai mari ca in Romania, nu ca merg toti la vot.

PS
    Daca dai click pe cuvantul Elvetia vei afla ca votul nu e obligatoriu, in 2011 prezenta a fost cam de 49 %
    Doar modificarile de Constitutie necesita prezenta obligatorie.
    Mai multe detalii in poza atasata.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Tu daca nu votezi, nu mai contezi!
    Pentru ca P$D are un bazin electoral bazat pe avantaje si pomeni de la stat, care le da din start cateva milioane de votanti.
    Nu sunt pregatit sa dau cifre da caut pe net daca e cazul.
    Ei asta si doresc, sa nu voteze altii !
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

De ce as conta?
    Daca opozitia nu e in stare sa faca ceva practic, nu va mai convinge niciodata pe nimeni sa le dea votul.
    Trebuie sa se treaca la alt nivel, opozitia nu a facut nimic pentru voturi din 90 incoace.
    Logic, daca opozitia stie ca OSD are un avans, cum bine ai remarcat, sa vina opozitia la mine si sa imi faca strada.
    Cum?
    Daca un partid care vrea puterea nu e in stare sa faca nimic cat e in opozitie nu merita sa ajunga la putere.
    Iar daca in astia 4 ani PSD nu mi-a facut strada, adio vot. Nu mai merg si la fel trebuie sa faca toti, atunci nu ar mai avea avantaj.

Mentioned
    67 Post(s)

Tu citeşti printre rânduri. Înţelegi trunchiat totul, limba română cred că e prea grea pentru tine, cuvintele poate, frazele cu totul nu le poţi înţelege, chiar linkul pus de tine spune de un profit in al 3 trimestru, deci câştigă ăia foarte, foarte mult pe un an şi combinatul e vândut de ani buni, iar noi minţim poporul că e energofag combinatul, că nu scoate cât consumă.
    Aşa a dispărut industria românească şi tu spui faceţi fabrici şi uzine.
    ARO Câmpulung a dispărut cam la fel pe ideea că străinii ştiu să conducă mai bine, dar ăla de a cumpărat a vândut tot la fier vechi şi a câştigat imens , iar apoi a dispărut.

Èšie îţi face plăcere să nu ai nimic al tău? Să plăteşti pentru ceva ce este al tău ===> păduri, petrol, gaze tot e dat austriecilor şi nemţilor.
    Dacă nu ne trezim avem parte de tot felul de conducători care ne vând tot ce avem şi ne mai iau şi impozite.
    Prostia se plăteşte.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    67 Post(s)

Discursul tău e patetic.
    O dai la nesfârşit cu latrinele deşi ţi-am repetat de multe ori că nu e aşa, la fel mă acuzi că sunt cu PSD.
    Am cu cine vota. Tu crezi că dacă nu votez cu PSD şi PNL nu cu cine vota.
    Pe net găseşti informaţiile mult mai bine grupate şi poţi să le citeşti mai atent, dar la TV dacă nu eşti atent ai pierdut un sens.
    Tu eşti în lumea televiziunilor unde sunt promovate doar partidele PSD şi PNL, dacă ai lua informaţii despre partide de pe net ai constata că sunt şi alte partide şi soluţii.
    Televiziunile promovează pe cei care donează lor, nu promovează un partid nou apărut sau tineri de perspectivă.

Acum o iei pe panta aiuristică că postez în 75% aiurea, când ai făcut tu procentul? Nu ai alte preocupări decât să stai să faci procentele postărilor mele?
    Eu ajut mai multi useri cu placere, ceea ce tu nu o mai faci în ultimul timp că trebuie să cobori prea mult să le explici.

Dacă ai argumente politice spunele , nu deschide alte subiecte. La tine nu există numai două partide în ţară PSD şi PNL?
    Èši-am pus întrebări directe despre PNL şi Orban şi ai luat-o prin bălării cu latrinele şi că nu am cu cine vota, dar sunt obişnuit cu stilul acesta când nu ai argumente ataci pe alte părţi.

Nici acum nu e târziu pentru punctul 8 din proclamaţia de la Timişoara.

PNL e o curvă politică, a fost cu PSD în coaliţie, apoi s-a unit cu PDL ul lui Băsescu, ceea ce arată că nu mai au principiile clare ale liberalismului de altă dată, nu mai au proiecte, vor doar din nou la putere, dar conduşi de Orban Ludovic se vor scufunda sub 10 la sută sau mai mult. Este timpul să îl schimbe pe Orban şi politică şi direcţia lor.
    La antene nu se poate promova ideea asta că Voiculescu a fost un comunist sadea.
    Speranţa pentru români vine de la cei tineri, dacă partidul respectiv are oameni de peste 50-60 de ani sunt şanse mari să aibă concepţii comuniste.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    116 Post(s)

Uite cine l-a sustinut pe infractor la proces:

CITITI

Mentioned
    67 Post(s)

O informare interesantă
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Cu asemenea "mobilizari" false, penibile, prefer sa nu merg la vot.
    Vezi poza din atasament, sursa aici.

Pentru cei care nu stiu, prezenta la votul din 26 mai 2019 nu face decat sa aleaga reprezentatii Romaniei pentru Parlamentul European.

Nici vorba sau legatura cu guvernarea Romaniei...

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Cine merge la vot o sa voteze si impotriva hotilor! Asta e clar. Nu mai tine prosteala.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Si ca sa fiu cat mai corect in informarea celor care doresc sa afle, rolul acestui act electoral este sa produca o lege mascata, cu alte cuvinte, oamenii vor vota ceva despre care nu sunt informati.
    Mai exact, e vorba de referendumul cu doua intrebari care suna asa:

„1 - Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2 - Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”

Daca la primea intrebare, raspunsul majoritatii va fi fara echivoc "DA", a doua intrebare are nevoie de o traducere pentru public, pentru ca ascunde o "chichita", care daca va fi aprobata, va produce enorm de mult rau.

Mai exact, publicul e intrebat daca vrea sa fie interzisa adoptarea OUG din domeniul infractiuni, pedepse si organizare judiciara, dar sa si fie extins dreptul de a ataca Ordonantele (nu doar cele de Urgenta).

Atentie, daca vor fi interzise ordonantele, cum prevede prima parte, ce rol are a doua parte? nemaifiind motiv ce sa mai atace...

E clar ca a doua parte a intrebarii se refera la TOATE Ordonantele, nu numai la cele in domeniile de mai sus...
    Ceea ce va naste o mare instabilitate...
    Cu alte cuvinte, majoritatea, nu va mai putea guverna, pentru ca orice Ordonanta va fi atacata de minoritate si pusa in standby...

Mentioned
    116 Post(s)

Povesti.

Daca vrei fac inventarul la ultimele 200 de postari ale tale.
    Se pot sterge peste 75% pentru ca de multe ori postezi prostii "din dorinta de a ajuta" .
    Facem?

LE:

Fac referire doar la sectiunile tehnice.

Mentioned
    116 Post(s)

Default https://concurs-dedataastavotez.eu/

Exagerezi intenţionat, e clar că la ultimele alegeri s-a demonstrat că politica statului acasă în semn de protest e falimentară pentru ţară.

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Exagerezi intenţionat, e clar că la ultimele alegeri s-a demonstrat că politica statului acasă în semn de protest e falimentară pentru ţară.
    Ai semnalat bine, dar nu e deloc un semnal. S-a intamplat o data, data viitoare poate fi benefic pentru tara statul acasa.

Exemplu: au fost prezenti la vot 90% din populatie, dar nu a fost deloc benefic pentru tara.
    In legatura cu mersul la vot sau statul acasa, eu mi-am exprimat opinia, bazata pe ani buni de tras invataminte.
    Acum e simplu, vrea cineva votul meu, sa imi demonstreze ca merita.
    Nu vrea, nu e problema.
    Dar ce te faci cand, cu vremea vor gandi si mai multi ca mine? este ca va trebui sa miste cel care vrea votul?
    Daca e destept, sa inceapa de pe acum sa convinga oamenii, practic, palpabil.
    Apoi, va avea sustinere in campanie, uite ce am facut noi si nici nu eram la putere, votati-ne si vom face si mai mult...
    Cam asa merge treaba la mine, nu stiu la altii si nu ma intereseaza, fiecare e liber sa gandeasca.

Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast