Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 196

Thread: https://concurs-dedataastavotez.eu/

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Te roade numele ala de l-ai scris de multe ori aici.
    Eu am evitat sa dau nume.
    Esti ros de retorica jegurilor de la cele 2 posturi TV si te dai aci mare democrat.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Fără cuvinte. Cred că e mai bine să nu mai pierd timpul să îţi explic.
    Logica ta a dus PSD unde este, adică o mafie bine înfiptă care aproape că nu mai poate fi schimbătă.
    Fără voturile tale şi ale altora care staţi acasă nu există opoziţie.
    Trebuie să mergi la vot să votezi cu un independent, dacă un partid nu te-a convins sau să îţi anulezi votul şi atunci procentul PSD nu este mare şi se pot vota şi iniţiative diferite decât cele ale PSD.
    Acest independent sau mai multi pot ajunge în consiliul local sau judeţean şi pot avea o altă părere. Adică o opoziţie.
    Fără voturile celor care stau acasă, PSD are o majoritate absolută şi îi doare la " patină " dacă fac opoziţie alte partide, că şi unite partidele din opoziţie cu independenţi cu tot nu realizează 51 la suta că să nu se voteze ce vrea PSD.
    Astfel poţi sta acasă o mie de ani că nu poate apărea opoziţia aia care să îţi facă ţie trotuarul măcar , nu asfaltul.
    Dormi liniştit şi nu mai cere altora să facă.
    Probabil că locuieşti la bloc şi nu ai măturat in faţa blocului niciodată că aştepţi să vină de la primărie să cureţe zăpada sau mizeria.
    Comoditatea duce la puterea lor, a mafioţilor psd
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Te intreb eu ceva:
    Daca timpul tau e prea pretios sa imi explici, de unde sa stiu eu ca e mai bine sa merg la vot?
    Vezi ce mentalitate pierzatoare ai? La fel si partidul pe care il reprezinti...
    Eu macar nu ma laud ca reprezint vreun partid, dar daca cineva, de la PSD sau de la PNL sau cine o mai fi in tara asta imi demonstreaza cu fapte (pentru ca de vorbe, planuri sunt satul), eu pe ala il votez.
    Si daca peste 4 ani vine altcineva si iar imi demonstreaza ca el merita votat, il schimb fara probleme.
    Si in felul asta, avanseaza si tara...
    PS
    Te rog sa incerci sa nu mai implici persoana mea cand discutam. Stiu ca ma repet, te-am mai rugat asta, dar cand ai o discutie cu mine, as vrea sa nu argumentezi in genul "... tu ai aia, faci aia, etc,).
    Sper sa intelegi.
    Nu conteaza unde locuiesc eu in discutia despre cum actioneaza partidele pentru a convinge oamenii sa mearga la vot.
    Eu mi-am spus punctul de vedere : sa faca ceva concret si acum.
    Nu fac, si vin cu promisiuni si scenarii eronate, adio vot.
    Clar.

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

treziti-va in p.u..l.a mea! numai cacaturi ati scris; aberatii... nimic concret(imi aduc aminte ca petrica era pus la zid ca facea copy/paste din diverse articole de pe net)
    ati deturnat, redenumit, trunchiat topice intregi!
    Ho!
    https://myip.ms/info/whois/91.220.63...taastavotez.eu
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Mentioned
    67 Post(s)

Negativ mă surprindeţi voi că nu înţelegeţi de ce merge ţara noastră prost.
    Eu m-am dus la vot la toate alegerile şi am votat contra comuniştilor tot timpul.
    Poate unii dintre voi nu aţi fost chiar la toate alegerile, cam aşa se înţelege din titlul acestui topic:
    "concurs-de data asta votez"

Mai repet odată: ţara merge prost din cauza comuniştilor din vechiul regim care încă sunt in structuri.

Lazăr Augustin şi nu altu e unul dintre ei.
    Chiar nu înţelegi zildane că greşeşti?
    Tu citeşti o ştire din mai multe surse?
    este regula de bază contra manipulării, dar nu îţi dau lecţii că ştii tu mai bine cum şi când se manipulează.

Despre partea cu formalitatea contra PSD mă lasă rece din partea ta.

Eu nu am votat , nu votez şi nu voi vota niciodată cu PSD, ţi-o repet şi ţie şi altora care mă acuzaţi aiurea, la nesfârşit.

Dacă tu crezi că PNL ul actual e salvarea României, eşti liber să o faci, eu nu cred asta ascultând discursurile actuale ale pnlistilor.

Dacă voi credeţi că Lazăr comunistul e înger , puteţi să plecaţi liniştiţi din ţară.

Zildan zi tu l-ai vota pe blegul de Orban Ludovic?

Orientaţi-vă către tineri care au cuvintele la ei măcar, Orban dacă mai stă mult in fruntea PNL ului , dispare şi partidul ăsta de pe scena politică că şi PNÈš ul.
    "SGU Stargate Universe"

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

Fara suparare, confunzi comunistii cu HOTII si scursurile societati care nu vad altceva decat sa se imbogateasca pe spatele pulimii.Nu au muncit cinstit nici macar o zi, doar au furat de la stat prin toate mijloacele. Cand au epuizat TOATE MIJLOACELE s-au apucat sa-si creeze altele prin schimbari de legi , de proceduri si amendand cu sume inimaginabile companiile care nu-s cu ei.
    Aritmetica de calasa II -a.
    f11
    PS>Te uiti prea mult pe antena3 si rtv

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:08 ----------

Si una proaspata sa ma sustina: Un "tinerel " cu tupeu de tupeu:
    Marian Oprişan, surprins la bordul unui jeep de peste 100.000 de euro: „Maşina a fost cumpărată de mama mea”

f11
    Ne fac(e) prosti pe fata ...

Mentioned
    116 Post(s)

@horatiu
    Nu mai face perdele de fum, tu daca nu votezi cu dracu votezi cu frate-su razgandeanu.
    In rest le imprastii gunoaiele cu care te stropesc latrinele.

Mentioned
    67 Post(s)

Pe scurt trebuie să mergem masiv( toţi dacă putem ) la vot şi să alegem o clasă politică care să nu ne facă de ruşine pe unde se află ceva despre Romania.
    Dacă vreţi să schimbăm ţara, trebuie să scăpăm de ciuma Roşie.
    Votaţi ce vreţi , dar nu cei 3 trandafiri
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    116 Post(s)

Coalitia de guvernare in frunte cu cei doi lideri cu probleme penale compromit Romania!.
    AlΔe si P$D fac tara de ras!

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Daca ma intrebi pe mine, mersul la vot nu e obligatoriu.
    Ca sa merg la vot, sa votez pe cineva, as vrea sa vad strada unde locuiesc asfaltata, parcul unde ma plimb, ingrijit, etc.
    Altfel, nu merg ca nu ma poate nimeni obliga.
    Daca eu nu merg la vot cineva va avea un vot in minus si daca sunt mai multi ca mine, o sa-i cam doara si vor fi obligati sa miste mai mult decat degetele pe tastatura sa indemne "hai la vot"...

Mentioned
    67 Post(s)

La tv pe posturile de ştiri nu mă mai uit de vreo 7 luni,
    Că am văzut că sunt părtinitori şi unii şi alţii şi acum mă informez de pe net din mai multe locuri.

Proclamaţia de la Timişoara cu al ei punct 8 făcea în aşa fel încât cei de care ai amintit să nu zburde prin funcţiile publice.
    Limita accesul foştilor nomenclaturişti sau a comuniştilor de rang înalt la funcţii publice.
    Hoţii, mârlanii şi proştii sunt susţinuţi de acei comunişti şi băgaţi la înaintare pentru a fură şi ei la umbra lor, îi folosesc ca paravane şi unelte, ca pe marionete===>vezi cazul Viorica.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    67 Post(s)

Tu citeşti ce scriu?
    Sau postezi la mişto? De mai mult de 7 luni nu mă mai uit la nici un post de ştiri, ai prins-o pe asta? Sau ai sărit peste , ca multe alte lucruri pe care le spun.
    Dacă nu gândesc ca tine fac perdele de fum?
    Ciudat.

Proclamaţia de la Timişoara e perdea de fum?
    Dacă nu votez PNL, votez cu dracu?sau cu fratele lui?
    PNL salvează România? Ultima soluţie să bem in rând cu Orban şi pedelistii lui.
    Uiţi că acum câţiva ani era în coaliţie cu cine crezi? Cu PSD!!!
    Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să îţi spun cine eşti!
    Dacă vrei binele României orientează-te mai bine.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    116 Post(s)

Deci TU NU AI CU CINE VOTA !

E si mai grav daca nu te uiti la tv, ajungi in lumea ta!
    Am mai auzit imbecilitatea asta!

Asa cum in 75% din cazuri scrii pe topicurile tehnice chiar daca nu ai nici o idee despre ce intreaba sau sustine careva pe acolo,
    la topicurile politice nu faci decat ceatza intentionata!
    Ai temele tale simple, preluate din repertoriul latrinelor, teme pe care nu le detaliez aici ca sa nu imprastii kktu-rile lor.

Mentioned
    67 Post(s)

Tocmai pe dos se întâmplă.
    Din cauza ta şi a altora ca tine are PSD procentul mare. Se duc două babe fără şcoală şi decide pentru tine, iar tu ai pretenţii să îţi asfalteze strada ăla fără şcoală ca veorica.
    Sistemul electoral este fără prezenţa obligatorie, iar de aici trag ei sforile că rămân voturi disponibile care le pot frauda.
    În Elveţia e sistem electoral cu prezenţa obligatorie şi le merge foarte bine.
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    116 Post(s)

Ati citit de „Dumnezeul achiziţiilor“ ?

Serviciul Teritorial Constanţa din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie s-a autosesizat şi a deschis, săptămâna trecută, un dosar pentru abuz în serviciu în cazul afacerilor cu contracte PNDL derulate între primăriile din Constanţa şi firma Hercinic SRL. Recorder a prezentat în data de 19 februarie 2019 investigaţia „Dumnezeul achiziţiilor“, un material care a adunat sute de mii de vizualizări în mediul online şi care a fost preluat de mai multe televiziuni şi publicaţii naţionale.

Investigaţia arată cum Mădălin Iscru, preot la o parohie din judeţul Tulcea, a creat o reţea prin care, din poziţia de administrator de firmă, a primit zeci de contracte finanţate de Ministerul Dezvoltării. Mai mult decât atât, în vara anului trecut, Iscru a deţinut funcţia de consilier la acelaşi minister. Reporterii Recorder au predat autorităţilor documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice.

În paralel, un al doilea dosar a fost deschis şi în judeţul Tulcea. La o zi după publicarea investigaţiei, un comisar de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a descins în Primăria Stejaru şi a ridicat mai multe documente. Omul legii aflase din ancheta jurnalistică faptul că primăria Stejaru a plătit firmei preotului Mădălin Iscru 100.000 de euro pentru a instala 46 de lămpi stradale în cătunul Altân Tepe. S-a deschis un dosar penal in rem (deocamdată este cercetată fapta şi nu un făptuitor anume) pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu. Cazul „Dumnezeul achiziţiilor” a ajuns în atenţia Poliţiei Tulcea după ce mai mulţi cititori Recorder au trimis link-ul pe adresa de e-mail a instituţiei.

Nu este singurul exemplu de implicare cetăţenească: mai mulţi cititori ne-au trimis copii după plângerile pe care le-au făcut la DNA şi răspunsurile instituţiei, care-i anunţa că reclamaţiile lor au fost direcţionate către serviciul teritorial Constanţa.

RECORDER.RO

Page 2 of 9 FirstFirst 123456 ... LastLast