Results 1 to 15 of 59

Thread: Ce Motor este acesta de antena de 3m?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

prima poza pentru latitudini pina la 55grade , pentru latitudini peste 55grade poza 2

Asta recomanda fabricantul si de obicei in punga cu suruburi exista si acea foie cu indicatiile de montare , distanta focala si ce piulite se pun si pe unde se pun .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Se poate intoarce si cu 180 grade, adica cu piesa in "L " la partea superioara.
    Pentru asta se extrage axul central, daca nu este deformat se extrage usor. La celalalt capăt este o piuliţa speciala fixată intr-o bucşa, se extrage si se fixeaza la celălalt capat iar apoi axul se re-introduce din partea opusă. In final se fixează oglinda pe suport, va fi rotita cu 180 de grade.

@claudiu, sper că nu am greşit operaţiile? Nu am fixat antena pe stâlp ca să verific şi reultatele. Astept soarele

Antena rotită arată cam aşa:

---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 12:59 ----------

Revin cu o completare.

Nu sunt sigur că fixarea piesei L in partea superioara este solutia, eu m-am jucat si am vrut sa verific doar daca se poate. Cu ce rezultate, nu ştiu.

Cred ca solutia oferita de @claudiu, bazata pe instructiunile fabricantului este cea corecta, adica piesa L rămâne la partea inferioara şi se roteşte dupa caz, spre interior sau spre exterior (adica mai clar este rotită pe direcţia sud-nord cu 180 grade)

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Super, multumesc mult, acum am inteles. Zilele astea revin cu detalii. @claudiu, mai ai cumva instructiunile de montare?