Thanks Thanks:  9
Likes Likes:  18
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: Discutii Vu+Zero4K

  1. #31
    Standard RSP member gladix's Avatar
    Join Date
    05 Feb 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    185
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    l-am luat luni

  2. #32
    dishwasher
    Join Date
    14 Jul 2007
    Location
    DTX
    Posts
    1,535
    Mentioned
    13 Post(s)
    Rep Power
    64

    Default

    De preferat trimis la service, dar ar fi bine sa te asiguri daca problema este hardware sau din cauza imaginii.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

  3. #33
    Standard RSP member gladix's Avatar
    Join Date
    05 Feb 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    185
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    ok multam fain

  4. #34
    Standard RSP member alex07's Avatar
    Join Date
    12 Nov 2007
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Salut, sunt posesor de vu+zero4k , rugamintea mea este sa-mi spune-ti ce tuner dvb-c pot pune pe usb, model, de unde pot cumpara, eu m-am gandit la modelul acesta VU+ Turbo USB 1x DVB-C/T2 .

    Multumesc !

  5. #35
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,848
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    66

    Default

    Vreau sa instalez un BH pe el de pe stick. Cum se face, ca nu vad vreun buton, pleaca instalarea direct?
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  6. #36
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,206
    Mentioned
    24 Post(s)
    Rep Power
    92

    Default

    Trebuie să te uiţi la lumina siglei.
    Pleacă singur după restartul aparatului, dacă are fişierele in folderul care rezultă la dezarhivarea imaginii Black Hole şi pâlpâie într-un anumit fel, iar la sfârşitul instalarii este mai luminoasă sigla şi nu mai pâlpâie in felul dinainte. Cam 4 -5 minute. Apoi poţi opri şi scoţi stickul.
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  7. #37
    Standard RSP member satyca's Avatar
    Join Date
    03 Oct 2008
    Posts
    279
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Opresti aparatul de la butonul on/of din spate,introduci sticul cu imaginea dorita si pornesti de la buton.
    Cand incepe instalarea ledul cu sigla vu + palpaie rar ,dupa finalizarea instalarii palpaie des.cand palpaie des imaginea este instalata.opresti de la butonul on/ of din spate ,scoti sticul si pornesti.

  8. #38
    Standard RSP member optimus's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut.As vrea sa cumpar si eu acest receptor avand in vedere dotarile , pretul modic actual si faptul ca DM 500HD detinut are peste 10 ani si e cam depasit ca si hardware.Dar am citit pe unele forumuri straine ca are un bug in sensul ca afiseaza puterea semnalului cu 30% mai mult decat realul.Ati patit asa ceva?Sau poate o fi fost de la driverele mai vechi ca sunt constient ca a aparut prin 2017-2018 daca nu ma insel.
    Si a doua nelamurire e legata de portul ethernet care e de 100Mb si nu 1000.Influenteaza intr-un fel negativ streaming-ul IPTV?
    Mersi anticipat.
    Make it so number one!

  9. #39
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    5,206
    Mentioned
    24 Post(s)
    Rep Power
    92

    Default

    La preţul său are calităţi deosebite.

    Nu am observat diferenţa de semnal cum zici tu.
    Nu cred că dacă ai 90 la sută semnal să indice 120.

    La iptv dacă ai 100Mb pe secundă e suficient, important este serverul de unde vine şi cu ce viteză oferă canalele , nu portul tău Ethernet.
    Dacă vrei port gigabit Ethernet costă mai mult un receptor
    LA TOTI NI GREU
    "SGU Stargate Universe"

  10. #40
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Apr 2009
    Location
    Arges
    Posts
    190
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Poate testa cineva pluginul blindscan pe o imagine recenta ? Poate merge pe VTI.
    Am avut pana aseara imaginea OpenATV 6.2 cu pluginul blindscan si mergea ok. M-am gandit sa fac upgrade la OpenATV 6.4 si am pus din nou pluginul blindscan. De data aceasta pluginul acesta nu scaneaza deloc vreun canal in banda 11700-12750. Returneaza mereu 0 canale. Ce se intampla ? E problema doar la mine sau e specific acestei imagini ? Nu vad setari pe care sa le pot gresi.

    Lnb-ul este Universal. La scanarea manuala gaseste canale in ambele benzi. Pe satfinder de asemenea. Pluginul pare problema dar din cauza lui am schimbat imaginea. Mi-ar parea rau sa nu mai functioneze.

  11. #41
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    111
    Mentioned
    13 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Cred ca este o problema specifica imaginii OpenAtv 6.4
    Pe forumul oficial al lor se mai plang cativa de problema aceasta.Ar fi util sa le ridici si lor intrebarea asta, ca sa o remedieze.

  12. #42
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Apr 2009
    Location
    Arges
    Posts
    190
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Bug nou la satfinder cu Openatv 6.4 .
    Dau scanare oarba. Imi gaseste o frecventa pe 10E cu modulatie 16apsk : 11387 H 33000. Ma duc pe satfinder si modific SR de la 33000 la orice alt SR si arata in continuare semnal ! Mai mult...de aici pot modifica si frecventa pana la 11699 Mhz inclusiv si inca arata semnal iar daca dau scanare gaseste aceleasi canale de la freventa mentionata mai sus. Adaugam la lista de buguri pe langa blindscanul defect care nu mai scaneaza deloc banda 11700-12750.

    Pentru pluginul blindscan am inteles ca e problema din driver aparuta de la kernelul linux mai nou. Se asteapta driver care sa rezolve problema.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •