Thanks Thanks:  9
Likes Likes:  22
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Multistream standard T2-MI de pe 5E Astra 4A

  1. #16
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Programele T2MI de pe Express AM6 53E se receptioneaza fara probleme, atat cele de pe 12577 cu PLP 0,1, si 2 cat si cele de pe 12596 PLP=0


    Remarcă : Postez nu pentru că m-ar interesa conţinutul programelor ălora!







  2. #17
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Sep 2007
    Posts
    147
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    49

    Default

    Cu vu+zero 4k merg canalele T2MI(4. 8E) cu Open ATV 6.3, dupa un backup facut de ciefp. Merg si canalele Albertis(30W).Stiu ca am receptionat canalele de pe 4.8E si cu Alien 1, tot dupa un backup. Nu am reusit sa le scanez cu vu, dar cu un Golden Interstar AlphaX le scaneaza si merg perfect.

  3. #18
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    @seby

    da, cu update la openatv 6.3 se deschid canalele T2MI. Felicitari Openatv

    cateva exemple de pe 5E





  4. #19
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Canalele rusesti T2-MI de pe 53E s-au mutat de ceva vreme pe 55E.
    Se receptioneaza fara probleme si pe noua pozitie.

    Setarile openatv 6.4 ca in imaginile de mai jos:




  5. #20
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    Mai functioneaza canalele T2MI rusesti de pe 4.8E?
    Semnal este, dar nu se mai deschide nimic la 12188H30000

    Vad ca lyngsat nici macar nu mai mentioneaza frecventa, dar pe flysat a ramas.

  6. #21
    Standard RSP member iosif's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Location
    Timis
    Posts
    75
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    49

    Thumbs up ZoeuBud 4,8 E

    Mai merge pe frecventa 12341 H 30000 5/6 stream 40. Receptor DM 920.
    Pe frecventa 12188 H 30000 sunt codate Ird''''to.



    DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5520, 5590, 5927.

  7. #22
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    @iosif,

    Da, cele de la 12341H30000 nu pun probleme.
    Am observat abia acum cu TSReader ca cele de pe 12188 sunt codate asa cum ai spus.
    Ma intreb oare de ce lyngsat nu le mentioneaza?

    ---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

    Chiar si codate, programele de pe 12188 nu sunt gasite si memorate la scanare

  8. #23
    Standard RSP member iosif's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Location
    Timis
    Posts
    75
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    49

    Thumbs up ZeonBud

    Am incercat din nou o scanare la 4,8 E, frecventa 12188 si a gasit pe stream 20 tot MUX-ul, dar e salvat ca data. Ca sa fie vizibil am editat in lamedb cu DreamboxEdit ce am pus in prima imagine.
    Gaseste stream 20, dar e identificat ca un canal, si nu e corect, fiindca in acest stream sunt 8 canale. La bitrate audio si video e zero. Arata ca e si criptat.
    Am incercat cu TSReader la 4,8 si intra prin balarii, se blocheaza si tot felul de probleme. Am scanat la 54,9 Yamal si am gasit foarte bine si vizualizat 2 programe pe frecventa 12648.

    Din ce am vazut ca openATV are suport pentru T2-MI, dar la mine cu DM 920 si doua module CI nu merge ok cu alte imagini, numai cu Newnigma 2. Ma gandesc sa pun openATV principala cu miltiboot, sa rulez cand vreau openATV, s-au Newnigma 2.



    DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5520, 5590, 5927.

  9. #24
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    880
    Mentioned
    30 Post(s)
    Rep Power
    48

    Default

    @iosif

    La 55E sunt scanate si memorate toate programele T2MI, poate e vorba si de avantajul locatiei, probleme sunt pe 4.8E si numai la 12188, desi codat nu este memorat.

    Scanarea TSReader il arata clar ca fiind irdeto dar numai atat.
    Mai este si un program date acolo, cel specificat de tine dar nu este vorba de programele TV.
    Programul de date este gasit pe ambele streamuri, atat pe 010 cat si pe 020.

    Cu openatv 6.4 si 6.5 la mine nu scaneaza, nu salveaza nimic cu octagon sf8008 (Sis2166)



    ---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 19:50 ----------




  10. #25
    Standard RSP member iosif's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Location
    Timis
    Posts
    75
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    49

    Thumbs up ZeonBud

    @dingo31

    Am instalat openATV 6.3, 6.4, 6.5 si am costatat ca pentru DM 920 UHD in imaginea lor nu au suport pentru T2-MI. Poate cineva stie daca este ceva plugin, dar ma indoiesc, ca pentru a scana T2-MI trebuie inclusa optiunea in imaginea standard. Setarea trebuie sa fie in satari tuner.

    Asa ca am renuntat. Tot placa TBS e la putere, cat o mai merge si ea.
    DM 8000 HD, DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, Tricolor, Focus, OSCAM, TBS 5520, 5590, 5927.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •