Degeaba mareste ei traficul daca infrastructura este veche.
Dislikes: 0
Romtelecom va dubla incepand de saptamana viitoare viteza
conexiunilor la internet furnizate prin serviciul Clicknet, pana la 12 Mbps, fara a modifica grila de preturi actuala.
Practic, Romtelecom va dubla viteza contractata de fiecare client in parte, fara a majora preturile. Spre exemplu, un client care a contractat serviciul Clicknet la viteza de 1 Mbps va primi serviciul la viteza de 2 Mbps. Procesul de crestere al vitezei va demara simultan in toate localitatile din tara unde este furnizat serviciul si va fi incheiat intr-o perioada de trei luni, conform oficialilor Romtelecom.
In acest an, compania va continua investitiile in serviciul Clicknet urmarind sa se extinda si in zone in care acum furnizarea serviciului nu este posibila
512 kbps / 256 kbps devine 1 Mb / 384 kbps
1 Mbps / 384 kbps devine 2 Mbps / 512 kbps
2 Mbps / 384 kbps devine 4 Mbps / 512 kbps
3 Mbps / 512 kbps devine 6 Mbps / 1 Mbps
4 Mbps / 512 kbps devine 8 Mbps / 1 Mbps
6 Mbps / 512 kbps devine 12 Mbps / 1.3 Mbps
Degeaba mareste ei traficul daca infrastructura este veche.
Azi am vazut ceva miscare dar numai la upload , a crescut la 512 dar downloadul a ramas la 2M
Sa inteleg ca downloadezi cu 256mbs?
O veste foarte buna , cum de altfel m-am obisnuit ca de la ei sa primesc numai vesti bune , sper sa o tina tot asa
am si io o intrebaere. daca acum am abonament de 2 mb si saptamana asta imi fac de 6 prind dublarea de viteza?
Oferta se pare ca este cu totul alta ...
1Mbps->2Mbps/512Kbps up
3Mbps->6Mbps/512Kbps up
4Mbps->7Mbps/512Kbps up
6Mbps->8Mbps/768Kbps up
Migrarea a inceput de ieri 14.04.2008
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 512 / 7.168