Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Ultima sinucidere!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Ultima sinucidere!

Cioroianu s-a sinucis

Adrian Cioroianu s-a sinucis astazi la orele 9:00, lasand in urma un bilet pe care scria doar: "Good point!".
    Gestul acestuia survine probabil pe fondul scandalului Crulic, in urma caruia Cioroianu a fost practic fortat sa demisioneze de fantasticul premier Tariceanu (votati PNL), care a gasit in ministrul de externe un tap ispasitor pentru un lant de incompetente tipic romanesti.
    Intensul scandal mediatic prin care a trecut istoricul fost ministru se pare ca l-a marcat profund.
    Reactiile sunt confuze
    "Nu credeam ca face asa ceva. Am si facut pariu cu soacra mea, pe o vila, ca nu o face. Si am pierdut", a declarat pentru times.ro Mircea Geoana. Acesta a mai declarat si ca abia asteapta inmormantarea, declaratie extrem de stupida si de un prost gust uluitor.
    Dan Diaconescu a facut deja pregatirile pentru inceputul unui nou serial intitulat "Sinuciderea lui Cioroianu-o ultima gafa?", care va avea cel putin 600 de episoade de cate doua ore.
    Tariceanu se simte putin vinovat
    I-am acceptat demisia si cred ca m-am pripit, avand in vedere gestul lui de astazi. Nimeni nu ar fi putut anticipa asa ceva. Sunt mahnit ca un om atat de inteligent a recurs la o solutie atat de extrema. Daca ar fi venit la mine, i-as fi dat un post de secretar de stat, ceva de genul acesta, o sinecura undeva", a precizat uluitorul premier Tariceanu in exclusivitate pentru times.ro.
    Ii venise viza de state
    Adrian Cioroianu planuia de mult timp sa plece din tara si aplicase pentru o viza de rezident in Statele Unite, pe care, conform declaratiilor unor apropiati, o astepta de mai bine de sase luni. In aceasta dimineata, raspunsul pozitiv a sosit, dar prea tarziu.
    Cioroianu a ales o metoda cel putin bizara
    Fostul istoric ministru de externe a ales sa se sinucida ascultand pana la epuizare un discurs electoral al lui Traian Basescu.

Good point!!!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Re: Ultima sinucidere!

Good point
    dar a trecut 1 aprilie
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

:d :d :d :d :d
    bunaaaa!rau.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Tare de tot.Mai ai?

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Mai am:

S-a inventat pastila care anihileaza alcoolul

O companie Americana a inventat pastila care anihileaza efectele imediate ale alcoolului, cum ar fi ameteala, impleticirea limbii, usoara euforie, fara a strica cu nimic placerea deosebita a gustului. Ea va fi lansata pe piata in data de 4 iulie, astfel incat toti americanii cu simt patriotic sa isi poata sarbatori tara in mod sobru.
    Pentru a-si face efectul pastilele trebuie consumate cam cu 6 minute inainte de a incepe sa bei, avand efect de anihilare pentru tot ceea ce ajunge in organism in urmatoarele 10 minute. Probabil, pentru siguranta, cel mai bine este sa consumi o astfel de pastila la 8 minute.
    Compania Antibiotice Iasi planuieste sa o aduca si in Romania
    “Asteptam de mult un asemenea produs, ca noi la Iesi avem obisnuinta din mosi de a bea un pahar de tuica pe stomacul gol sa mearga mai bine ziua. Si merge, nu ne plangem. Asa ca ne mai cinstim odata, ca oamenii. Uneori, mai spre dupa-amiaza il chem pe Costica de pa paza sa imi citeasca faxurile, ca eu nu mai disting ce scrie si imi e frica de secretara Maricica dupa ce m-a lasat odata sa… stiti dvs.”
    Cel mai probabil, pastilele vor intra in Romania pe la inceputul toamnei, tocmai bine pentru a ajuta popu_latia greu incercata de mirosul de must care se simte pe fiecare palier de bloc, alaturi de cel de varza si carnati.
    Tinerii protesteaza
    “Si asa cheltuiesc o gramada de bani ca sa reusesc sa ma imbat. Ce bine ar fi daca m-as imbata doar dintr-o lingurita de bere! Va dati seama, nu ar mai trebui sa stau sa ma rog de parinti sa imi dea bani sa ma simt si eu bine. Eu vreau sa fiu liber. Aceste pastile sunt o tampenie”, spune Adita, zis Kulu, in varsta de 27 de ani.
    Principalii consumatori vor fi femeile
    Studiile demarate pana in prezent pe piata romaneasca arata ca principalii cumparatori de astfel de pastile sunt femeile, care iubesc sa bea, dar nu le place sa se imbete, traind in permanenta o drama a necesitatii de a se opri inainte de a fi complet satisfacute.
    “Este o mare usurare ca ma pot preface foarte beata in timp ce sunt perfect lucida. Nu as vrea sa se prinda nimeni ca de fapt nu imi plac urmele de pahare de pe masa si mi-as dori sa fiu in pat in fata televizorului.”
    Aceste pastile nu garanteaza in nici un fel si anihilarea durerii de cap, asa ca cel mai probabil se vor vinde la pachet cu analgezice. Antibiotice Iasi planuieste sa scoata un pachet promotional care sa contina pastilele sus numite plus o punga pentru vomat si cateva bomboane de menta.

http://www.times.ro/

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

e buna si asta dar aia cu Cioroianu e te top 10