Thanks Thanks:  12
Likes Likes:  21
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 66

Thread: Discuții și suport Amiko A5

  1. #1
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default Discuții și suport Amiko A5

    Salut,
    Am instalat ultima varianta Oscam: OScamNew-EMU- 20190107
    Nu-mi deschide nimic.
    Ma ajuta cineva?

    Multumesc.

  2. #2
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,776
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    82

    Default

    In primul rind nu ai spus ce vrei sa deschida.
    Banuiesc ca pe cablu de la di*i vrei lumina, ca numai cu key pe satelit nu prea deschide numai unele canale codate biss.
    Spune si tu daca Emu e activ in Reader, daca ai key-le bune...etc

    Trebuie sa vezi la dvb-api la boxtype pune None
    Cam asa trebuie setat acolo:
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Salut si multumesc pentru raspuns. Da, este asa cum zici. Despre di*i vorbesc.
    Cam asa arata ceea ce am acum








  4. #4
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,776
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    82

    Default

    Probabil nu ai key
    In status la emu iti arata ceva entitlements la card in partea dreapta?
    Adica vreau sa stiu daca oscamul are softcam cu key

    Cam asa trebuie sa arate in partea dreapta la emu in status

    Uite aici unde scrie CARDOK si sub 512 entitlements
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default


  6. #6
    Banned Beginner
    Join Date
    10 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Nu bagati omul in ceata,la DVB Api Config pe PMT-Mode pus pe 6 o sa aibe imagine la vara.Schimba pe 0.
    MCAS_cardreader(no entitlements) se vede ca nu ai introdus key.
    Cu oscam_emu si cu un softcamkey pus unde trebuie NU mai ai nevoie de readerul MCAS_cardreader,oscam_emu stie ce sa faca cu fisierul softcam.key.

  7. #7
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,152
    Mentioned
    12 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    La E2 merge pmt mode pus pe 6!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #8
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default DVB-Api Pure2

    Multumesc pentru raspuns.
    Deasemenea multumesc lui Horatyu si Gobi , cu care am incercat mai multe variante.
    Asa cum spuneam, in Pure2, varianta 23122018, totul functioneaza perfect.
    Setarile de acolo nu sunt valabile si in Android? Mai jos foto cu setarile din Pure2
    Last edited by Technoguy; 13-01-19 at 09:03. Reason: Adaugat foto

  9. #9
    Member Visitor
    Join Date
    22 Feb 2016
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default Discuții și suport Amiko A5

    E ușor de folosit mouse-ul virtual?

  10. #10
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,152
    Mentioned
    12 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu prea, din cauza tastaturii implicite, care așteaptă confirmări pe tastele colorate și in unele situații nu merge sa dai click.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #11
    Banned Beginner
    Join Date
    10 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Cauti ceva de genul http://www.digitalsatelit.ro/minitastatura-wireless-1.html are adaptor ce se pune la usb-ul receptorului
    merg foarte bine,o foloseste un prieten,e super multumit de alegere,partea cea mai proasta la A4 sau A5 e tastatura telecomenzii,eu am un batran alien de 6 ani cu telecomanda perfect functionala insa pe A4-A5 se cam uzeaza rapid telecomanda,prietenul meu avand ambele modele si deja le-a schimbat.

  12. #12
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Mouse-ul pe USB se poate folosi pe Android. La mine merge mai bine decat mouse-ul telecomenzii.
    In Pure 2, il "simte" dar apare doar "X" la orice comanda am incercat.

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default Discuții și suport Amiko A5

    Salut tuturor,
    Exista vreo varianta, programpentru Windows / Linux , sau interfata web cu care see pot soarta mai usor canalele scanate in Android?

  14. #14
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Deocamdata sunt inca in ceata cu semnificatiile din OSCAM. Ma documentez in continuare.
    Deci PMT-ul, orice ar fi el, este pe 6 la E2.

    ---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

    Deci am rezolvat problema !!!
    Am facut Factory Reset. Reinstalat tot.
    Instalat OSCAM 11436 pus de Mihaip.
    A mers din prima.

  15. #15
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    1

    Default

    Mai jos setarile DVB-Api pentru OSCAM -ul functional, asa cum spuneam mai sus

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •