-
Membru de onoare
Nabilosat
E imaginea pe care o folosesc acum si mi se pare destul de buna,cu toate ca are cateva bug-uri si ciudatenii.Pentru subtitrari am pus la upload GSub 1.08 care trebuie doar transferat cu DCC si setat atribut unde e necesar,un plus fiind faptul ca subtitrarea ramane si in momentul in care se umbla la volum,spre deosebire de ce am testat pe GP 4.2.Intradevar se blocheaza peste noapte.In BP aveti CAM-urile,update de chei si unele setari.Pluginsurile le gasiti la Butonul galben,unde mai gasiti si sectiunea Addons cu instalari de diverse camuri de pe serverul lor.Tot undeva prin meniu am gasit o optiune de afisare permanenta a orei pe ecranul televizorului,aceasta fiind mica si pozitionata intr-un loc unde nu deranjeaza (asta cu skinul original).
Am instalat Mgcamd 129a si pur si simplu nu deschidea nimic,dar cand m-am uitat cu DCC in var/bin acesta nu avea atribut 755.Dupa ce i-am dat eu acest atribut totul a intrat in normal.
Am mai spus si in alt topic,vizionarea programelor pe calculator merge aproape perfect,fata de GP la care puteam sa vad ceva doar cu Tuxvision,dar si cu acela aparea decalaj intre imagine si sunet.
Skinuri sunt destule,dar pana la urma am ramas tot la cel original.A fost unul care mi-a placut dar avea un bug: din cand in cand se intuneca OSD-ul.Imi pare rau ca nu mai tin minte ce skin era.
Daca mai aveti ceva interesant sau folositor despre aceasta imagine va rog sa postati in acest topic.